![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Ben bir türlü bulanadım sayfayı
Kaybettim kaptanı hemde tayfayı Gurbet dedikleri zalım soyhayı Ozanlar sitesinde sala düştüm ben |
Yoruldu dizlerim yoktur takatı
Zalım felek bize attı tokatı Bu seneki fitre ile zekatı Somalide canlara VERELİM gitsin |
oruç namaz diynimizin direği
islamiyetin budur bence gereği yufka olur ozanlarımızın yüreği aşıklar meclisine girelim gitsin |
Ne zaman dinecek müminin yaşı
Halden anlamalı hal ehli kişi Kabedeki hecerirüsvet taşı Varıp yüzümüzü SÜRELİM gitsin |
kan ağlıyor orta doğu her yanı
avrupalılar önlemez ler bunu oluk gibi akıyor islamın kanı kuffarın defterini dürelim gitsin |
Hasan canı kaybettim bilmemki nerde
Gurbet bizi saldı ayrı bir derde Ben aşık aydınım kalmışım darda Canı dost yoluna SERELİM gitsin |
ben aşık diyari ortayadır sözüm
gurbetellerde yaş doldu gözüm uçup gitti yuvadan oğul kızım acılı yüreğimi buralım gitsin |
işte buluşmuşlar yiğenle dayı
büyüktür burada ozanın payı terk etmiş burayı bayanı bayı yeni bir düzen kuralım gitsin |
[QUOTE=ece4858;603982]işte buluşmuşlar yiğenle dayı
büyüktür burada ozanın payı terk etmiş burayı bayanı bayı yeni bir düzen kuralım gitsin[/QUOTE] olmadı hiç dedi kodum herkese hoş görü dedim insanlığa ömrümü yedim söğlenecek söz kalmadı ....yeni ayak |
Siteye girenin yüzü ak olsun,
Silinsin kötülük kalbi pak olsun, Ne yazarsa yazsın sözü hak olsun, Yaz kış bu sayfada duralım gitsin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:57. |
|