![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
yemin ettim döneceğim geriye
karnus, möğrüm,çakırşıktan beriye, derdim dökem buruklunun dereye, bir kere de gölovadan sor beni... |
çıkam gidem buruklunun düzüne,
şöyle bakam şu sivasın yüzüne, suşehrinin şirin tatlı sözüne, bir kere de şu sivastan sor beni... |
Kopya çekmem hocam sonra verir sıfır
Yazarım yazımı içimden gelir kıpır kıpır Ben daha çok şeyler yazardım bıldır ;) (anlamını bilmeyene söylerim) Ctrl+c yaparsam vallahi çıldır :D |
kara gözlüm sana meyil vereli,
acep şu sinemde takat mı kaldı, el bağlayıp divanına duralı, seni anmadığım saat mı kaldı... |
zülfün tellerine olmuşum mail,
her ne cevreylersen bu gönül hail, hüsnün şemasına yanalı bu dil, başka güzellere minnet mi kaldı... |
beni bend eyledi zülfü kemendin,
alemden hasretin narına yandım, senden başkasını vallah sevmedim, senden çektiklerim yara mı kaldı. |
[QUOTE=arifcoskun;339300]Bu köşe baş köşe
İçiimde var bir çile Dün akşam nerdeydin İçime düştü bir şüphe:D[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]O köseni alacam elinden Sözleri düsürecem dilinden Hadi bakalim baslayalim yeniden Ben yine cok eminim kendimden :) [/COLOR][/I][/B] |
artık ne söyleyim vefasız dilber,
şu divane gönlüm al senin olsun, taştan taşa çaldım dertli başımı, şu akılsız başım al senin olsun... |
[B][/B][COLOR="Navy"][/COLOR]
sevdanla tutuştu yandı şu gönlüm, uzatsam kavuşmaz yar sana elim, belki çok yakındır gelirse ölüm, istemem kefenim zalım al senin olsun... |
bu ayrılık neydem bana zor oldu,
tutuştu vücudum her yanım yandı, ben gidiyom amma yar burda kaldı, bensiz kalan bu el alsenin olsun. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:47. |
|