![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;604353]Çok erken gidersin daha saat kaç,
Nurlusun etrafa nurlarını saç, Sabah namazında kulağını aç, Seherde bülbüller öter be dostum.[/QUOTE] Sivaburs hocam oruç ağız sabah saat 8.00'den akşam 19.30'a dek kızıl ırmagı beklersen erkenmi gidersin geçmi kalırsın orasını bilemem. |
[B][COLOR=darkorange]ufacık bir katreyim ha varım ha yokum ben
sivaburs lütfetti bu akşama çokum ben sahur vakti yaklaşır gidip aş edeyim ben aziz müberek günde bile çekilmezsin be dostum :D [/COLOR][/B] |
yarim oructan bir hal olmus
rengi sararip solmus yemekten baska bir sey düsünmez olmus bahcemde goncagülüm kurumus dostum:) |
[QUOTE=sivaburs;604352]Joker yok gözümü açmışım iri,
Oyunda olurum sağlam ve diri, Yanıma oturmuş beleşçi biri, Beni koz atmaya iter be dostum. :)[/QUOTE] adı üstünde işte bu bir oyun terledinse üstad ceketin soyun dört bir yada oturur beleşçi koyun döner birde diyariye çatar be dostum |
[QUOTE=kronik;604355][B][COLOR=darkorange]ufacık bir katreyim ha varım ha yokum ben
sivaburs lütfetti bu akşama çokum ben sahur vakti yaklaşır gidip aş edeyim ben aziz müberek günde bile çekilmezsin be dostum :D [/COLOR][/B][/QUOTE] Aziz, Mübarek hapiste bu ara, (Aziz Yıldırım, Hüsnü Mübarek) İlk önce sen açtın gönlümde yara, Engin ol Sultanım güvenme vara, Birgün zenginliğin yiter be dostum. |
yarim beni cok sever
pesimden ayrilmaz gezer diyorum düs yakamdan beni alip burdan gider dostum |
[QUOTE=OSMAN ECE;604358]adı üstünde işte bu bir oyun
terledinse üstad ceketin soyun dört bir yada oturur beleşçi koyun döner birde diyariye çatar be dostum[/QUOTE] Ne avrupalıyım ne batı asya, Bahçemde her daim kokar akasya, Soyum sopum belli yurdum Kafkasya, Şu sivaburs ozan Tatar be dostum. Dilleriniz dert görmesin. Allah'a emanet olun. İyi geceler. ( Diyari baba, teşekkür ederim.) |
[B][COLOR=darkorange]ben güvenmem ne vara ne mala
hiddetinden korkarım sığınırm mevlaya rahmetinden nasip olsun burda bulunan her kula bu gece nur yağsın kabus dolu yatağına rabbim kolaylık versin oruçlu olanlara ( iyi geceler ...) [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaburs;604361]Ne avrupalıyım ne batı asya,
Bahçemde her daim kokar akasya, Soyum sopum belli yurdum Kafkasya, Şu sivaburs ozan Tatar be dostum. Dilleriniz dert görmesin. Allah'a emanet olun. İyi geceler. ( Diyari baba, teşekkür ederim.)[/QUOTE] eline diline yüreğine sağlık saygı değer hocam hayırlı geceler cümlenize saygı değer seyicilere herkese |
[QUOTE=kronik;604362][B][COLOR=darkorange]ben güvenmem ne vara ne mala
hiddetinden korkarım sığınırm mevlaya rahmetinden nasip olsun burda bulunan her kula bu gece nur yağsın kabus dolu yatağına rabbim kolaylık versin oruçlu olanlara ( iyi geceler ...) [/COLOR][/B][/QUOTE] “Seninle çekişmeyi özledim” cümlesine paralel dokundurmalı sözler yazmıştı ozan sivaburs. Umuyordu ki bu cümleyi yazan şahıs, sözünün arkasında dursun ve bu sayfada tatlı bir çekişme başlasın. Ancak nerde…. Bir iki kurşundan sonra yere seriliyordu garibim ve pılını pırtısını toplayarak babasının evine dönüyordu. Tabi giderken bir beddua savurmayı ihmal etmeden. Ama unuttuğu bir şey vardı, artık ozan sivaburs’un kabus bekçileri kendisini tanıyor ve rüya kapısından içeri almıyorlardı. (Ölüm fermanımı imzaladım, hakkınızı helal edin) :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:10. |
|