![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Selam ile girdim ozan eline
Hangi set engel dostluk seline De hadi vuralım sazın teline Şenlensin bu akşam yine bu mekan |
Duyudum ozanlarım kumara dalmış,
Kalemi bırakmış taşları almış, Sandalli burada yalınız kalmış, Küstüm ben kumarbaz dostlara küstüm. |
Ozan diyarında çiçekler açar
Kartallar turnalar leylekler uçar Dostluk çeşmesinden susayan içer Gelin ozanlar bir olsun gönül |
gördüm ki yine ozanlar toplanmış
sitemizin her tarafı ozanlarla kaplanmış bensiz atıştığınızı duyunca benim yüreğime hançer saplanmış... |
Ozan diyarında akmıyor çeşme,
Gerçek ozan isen haramdan içme, Kumarın yanından ne olur geçme, :D Kalemi konuştur, sazı konuştur. |
[QUOTE=sandalli;408866]Ozan diyarında akmıyor çeşme,
Gerçek ozan isen haramdan içme, Kumarın yanından ne olur geçme, :D Kalemi konuştur, sazı konuştur.[/QUOTE] Zararlı bu oyun ne olur geçin Sebepsiz bu sevda bilmem ki niçin Sağlam dostluklara bir temel için Kelamı konuştur sözü konuştur |
[QUOTE=sivaBURs;408871]Zararlı bu oyun ne olur geçin
Sebepsiz bu sevda bilmem ki niçin Sağlam dostluklara bir temel için Kelamı konuştur sözü konuştur[/QUOTE] Yeşerdi yaylalar yayılır koyun, Ozan olan ozan oynar mı oyun, Gelinde buraya şiire doyun, Selami konuştur, özü konuştur. |
hadiseli bir topic acitm diye
aksam üstü yine saldiran saldirana kendisi o pozlari veriken utanmamista ben resimleri gösteriken niye utanayim : )) |
[B][COLOR=darkorange]biraz işlerim vardı hallettim geldim
bu arada bir demlik çay demledim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]radyoyu açacaktım ama üşendim birlikte atışalım istedim [/COLOR][/B] |
[quote=sivaBURs;408862]Ozan diyarında çiçekler açar
Kartallar turnalar leylekler uçar Dostluk çeşmesinden susayan içer Gelin ozanlar bir olsun gönül[/quote] Dost nerede olursa arar bulunur Acaba doğanın bir kanunumudur? Dostluk çeşmesinden testini doldur İkram eyle dostlara şifalar bulsun |
[QUOTE=sandalli;408874]Yeşerdi yaylalar yayılır koyun,
Ozan olan ozan oynar mı oyun, Gelinde buraya şiire doyun, Selami konuştur, özü konuştur.[/QUOTE] Bu sevda ozanı yakar derinden Dostluktan vazgeçmez geçer serinden Neşedir tatlı söz duymak birinden Yüreği konuştur gözü konuştur |
[B]Hadise çıkmış düm tek tek
Üzerinde ne kazak var ne etek Yiğidin harman yeri Sivasımı Belliki yarın rezil edecek[/B] |
[QUOTE=sivaBURs;408879]Bu sevda ozanı yakar derinden
Dostluktan vazgeçmez geçer serinden Neşedir tatlı söz duymak birinden Yüreği konuştur gözü konuştur[/QUOTE] Ozanım yazdıkça açacak çiçek, Sizinle olacak burda gelecek, Ozan olan dost kıymeti bilecek, Gönlünü konuştur, hazı konuştur. |
[QUOTE=arifcoskun;408877]Dost nerede olursa arar bulunur
Acaba doğanın bir kanunumudur? Dostluk çeşmesinden testini doldur İkram eyle dostlara şifalar bulsun[/QUOTE] Arif Abi şeref verdin ocağa Üşüdüysen de yakın gel sıcağa Ozan diyarına kutsal kucağa Hoşgeldin Ozanın Piri sefa getirdin [QUOTE=sandalli;408882]Ozanım yazdıkça açacak çiçek, Sizinle olacak burda gelecek, Ozan olan dost kıymeti bilecek, Gönlünü konuştur, hazı konuştur.[/QUOTE] Burada ozanlar kıymeti bile Karışmaz doğruya azıcık hile Doğuştan görmeyen garip gönüle Baharı konuştur yazı konuştur |
[QUOTE=sivaBURs;408883]Arif Abi şeref verdin ocağa
Üşüdüysen de yakın gel sıcağa Ozan diyarına kutsal kucağa Hoşgeldin Ozanın Piri sefa getirdin Burada ozanlar kıymeti bile Karışmaz doğruya azıcık hile Doğuştan görmeyen garip gönüle Baharı konuştur yazı konuştur[/QUOTE] Dost olan dostunun yolunu gözler, Dostun hasretiyle yüreğin közler, Atılmaz yabana gönülden sözler, Kışları konuştur, güzü konuştur. |
[QUOTE=tatli-dilli;408875]hadiseli bir topic acitm diye
aksam üstü yine saldiran saldirana kendisi o pozlari veriken utanmamista ben resimleri gösteriken niye utanayim : ))[/QUOTE] [B]tatlı-dilli sana yoktur sözümüz Bu mudur ki bizim özümüz Belki birinci olacak ama Yanacak bizim gönlümüz[/B] |
[QUOTE=sandalli;408887]Dost olan dostunun yolunu gözler,
Dostun hasretiyle yüreğin közler, Atılmaz yabana gönülden sözler, Kışları konuştur, güzü konuştur.[/QUOTE] Saygıda kusursuz yeni yeteni Sıcak sohbetlerde erirmiş teni İnsanlar sıkarsa sohbette seni Kuşları konuştur kazı konuştur :) |
[QUOTE=sivaBURs;408891]Saygıda kusursuz yeni yeteni
Sıcak sohbetlerde erirmiş teni İnsanlar sıkarsa sohbette seni Kuşları konuştur kazı konuştur :)[/QUOTE] Sevdadan uzağa atma kendini, Sahip çik yıktırma aşkın bendini, Yenemezsen bir kötünün fendini, Gelini konuştur, kızı konuştur. |
[B][COLOR=darkorange]kış geçti bahar geçti yaz geldi
kronik'in içine bir sevinç geldi[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]dostlarım bu topiği çok sevdi bu topik bizleri birbirimize kenetledi [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;408894]Sevdadan uzağa atma kendini,
Sahip çik yıktırma aşkın bendini, Yenemezsen bir kötünün fendini, Gelini konuştur, kızı konuştur.[/QUOTE] Gittin de kafanı kötüye taktın O güzel kalbini ne diye yaktın Ellerin dediği açmıyor baktın Ozanı konuştur, bizi konuştur |
[QUOTE=sivaBURs;408900]Gittin de kafanı kötüye taktın
O güzel kalbini ne diye yaktın Ellerin dediği açmıyor baktın Ozanı konuştur, bizi konuştur[/QUOTE] Yanmışım aşkına bir kalem kaşın, Gözden çağlar akar kan ile yaşım, Ağrımasın dersen bu güzel başın, Ateşi konuştur közü konuştur. |
[B][COLOR=darkorange]büyük atışma işte başladı
sandallı sivabursu fena haşladı sivaburs da alayını taşladı kalemi konuştur kağıdı konuştur [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;408897][B][COLOR=darkorange]kış geçti bahar geçti yaz geldi
kronik'in içine bir sevinç geldi[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]dostlarım bu topiği çok sevdi bu topik bizleri birbirimize kenetledi [/COLOR][/B][/QUOTE] Can sağ olunca ne kışlar geçer İnsan kaderini kendisi seçer İyi ekmiş ise iyiyi biçer Sevgiyle kalalım bozulmayalım [QUOTE=sandalli;408901]Yanmışım aşkına bir kalem kaşın, Gözden çağlar akar kan ile yaşım, Ağrımasın dersen bu güzel başın, Ateşi konuştur közü konuştur.[/QUOTE] Maksat güzelliğe güzellik açmak Kanadın yok ise mümkün mü uçmak Erkekliğin onda dokuzu kaçmak Baldırı konuştur, dizi konuştur:) |
[B]Ne güzel yazarsınız siz böyle
Durma cley sen de söyle Vur aşağıdan yukarıdan Sazı konuştur teli konuştur[/B] |
[QUOTE=sivaBURs;408903]Can sağ olunca ne kışlar geçer
İnsan kaderini kendisi seçer İyi ekmiş ise iyiyi biçer Sevgiyle kalalım bozulmayalım Maksat güzelliğe güzellik açmak Kanadın yok ise mümkün mü uçmak Erkekliğin onda dokuzu kaçmak Baldırı konuştur, dizi konuştur:)[/QUOTE] Hayran oldum gardaş gözde ışığa, Şiirlerin ilham verir aşığa, Dostluklar dinlensin koyda beşiğe, Ninniyi konuştur, nazı konuştur. |
[QUOTE=sandalli;408908]Hayran oldum gardaş gözde ışığa,
Şiirlerin ilham verir aşığa, Dostluklar dinlensin koyda beşiğe, Ninniyi konuştur, nazı konuştur.[/QUOTE] Zamane çocuğu ninni kar etmez Ne desen efkarı başından gitmez Şarkısı türküsü arabesk yetmez Popunu konuştur, cazı konuştur:) |
[QUOTE=sivaBURs;408912]Zamane çocuğu ninni kar etmez
Ne desen efkarı başından gitmez Şarkısı türküsü arabesk yetmez Popunu konuştur, cazı konuştur:)[/QUOTE] Kara mı zamanda çocuğun bahtı, Sizinle sohbetin doyulmaz tadı, Sonsuza taşınsın ozanın adı, Geçmişi konuştür izi konuştur. |
[QUOTE=sandalli;408913]Kara mı zamanda çocuğun bahtı,
Sizinle sohbetin doyulmaz tadı, Sonsuza taşınsın ozanın adı, Geçmişi konuştür izi konuştur.[/QUOTE] İçinde dostluktan bir eser varsa Kurarsın binayı bak hazır arsa Plato,vadi seni yorarsa Bayırı konuştur, düzü konuştur |
[QUOTE=sivaBURs;408914]İçinde dostluktan bir eser varsa
Kurarsın binayı bak hazır arsa Plato,vadi seni yorarsa Bayırı konuştur, düzü konuştur[/QUOTE] Sustu ozanların kesildi dili, Coşsun artık yeter şu Sivas ili, Bozuldu arabam, dağıttı mili, Tekeri konuştur, gazı konuştur. |
[B][COLOR=darkorange]bizim arabada motor dağıttı
egzoz patladı,yağı damlattı üstüne bide akis kırıldı [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]parayı konuştur doları konuştur [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;408916]Sustu ozanların kesildi dili,
Coşsun artık yeter şu Sivas ili, Bozuldu arabam, dağıttı mili, Tekeri konuştur, gazı konuştur.[/QUOTE] Sayfaya güzellik ekleyeceksen Biz susalım diye bekleyeceksen Eğer ki imandan söz edeceksen Sünneti konuştur,farzı konuştur (susan ozanlara) |
işte tekrar ben geldim
hepinize selam verdim atışmaktır benim derdim hepinze selam olsun... |
[B][COLOR=darkorange]bugün günlerden pazartesi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]dertlerimin ertesi[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sivaburs sen sus da [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]silahı konuıştur tüfeği konuştur :D:D:D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;408919][B][COLOR=darkorange]bizim arabada motor dağıttı
egzoz patladı,yağı damlattı üstüne bide akis kırıldı [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]parayı konuştur doları konuştur [/COLOR][/B][/QUOTE] Saçını ne güzel yapmış kuaför Araba ne yapsın sen isen şoför Öyle yüklenirsen kalmaz ki efor Sürati konuştur, hızı konuştur |
[QUOTE=sivaBURs;408922]Sayfaya güzellik ekleyeceksen
Biz susalım diye bekleyeceksen Eğer ki imandan söz edeceksen Sünneti konuştur,farzı konuştur (susan ozanlara)[/QUOTE] Kararır gözlerim yüreğim hasta, Ayrılık yürekte, bu gönül yasta, Gariban insanız oturduk posta, Yokluğu konuştur, azı konuştur. |
[QUOTE=kronik;408925][B][COLOR=darkorange]bugün günlerden pazartesi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]dertlerimin ertesi[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sivaburs sen sus da [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]silahı konuıştur tüfeği konuştur :D:D:D[/COLOR][/B][/QUOTE] Gözünün üstünde o duran kaştır İslamın şartı bilirsin beştir Pazarı karartan yapılan iştir Yüreğim kan ağlar her pazar günü :) [QUOTE=sandalli;408927]Kararır gözlerim yüreğim hasta, Ayrılık yürekte, bu gönül yasta, Gariban insanız oturduk posta, Yokluğu konuştur, azı konuştur.[/QUOTE] İyilik her daim kötüyü yensin Her yerde dostluğun türküsü densin Atışma işinde üstadım sensin Metodu konuştur, tarzı konuştur |
siznen atışmaya doyulur mu
atışmayan Sivas*lı sayılır mı abla arabayı kek mi sandın bozdun arabayı yolda kaldın:) |
[QUOTE=sivaBURs;408931]Gözünün üstünde o duran kaştır
İslamın şartı bilirsin beştir Pazarı karartan yapılan iştir Yüreğim kan ağlar her pazar günü :) [/QUOTE] Dertler cöktü yüreğimin içine, Soktular gönlümü türlü biçime, Pazarları gidemem ki işime, Yüreğim dert bağlar her pazar günü. |
Bu gün ozanlar tam gaz ileri
Hedef yedi bin olacak belli Salla kolları çek dizleri Bakalım kim yazacak yedibini |
[QUOTE=sivaBURs;408931]
İyilik her daim kötüyü yensin Her yerde dostluğun türküsü densin Atışma işinde üstadım sensin Metodu konuştur, tarzı konuştur[/QUOTE] Gönül coştu yine efkarla dolu, Sarılsın canıma dostluğun kolu, Bulamazsan eğer sen doğru yolu, Kalbini konuştur yüzü konuştur. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:24. |
|