![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;604419]Terkeden aşkını geri bulalım,
İstersen ülkeye haber salalım, Babasına varıp hemen alalım, Yoksa kaçıralım kızı bu akşam.[/QUOTE] İstemem terkeden yerinde kalsın, Gittiği yerlerde huzura dalsın, Hadi gel üstadım muhabbet olsun, Bir de çevirelim kuzu bu akşam. |
[QUOTE=sivaburs;604420]İstemem terkeden yerinde kalsın,
Gittiği yerlerde huzura dalsın, Hadi gel üstadım muhabbet olsun, Bir de çevirelim kuzu bu akşam.[/QUOTE] Elde ne var ne yok toptan satalım, Kızdan vaz geçersen kime çatalım? Kapıdaki ite ekmek atalım, Havlamasın bize tazı bu akşam. |
Bizim de vardı bir mini muhabbet
Diyorum hasan nerde hayret Bir poza istemiş milyarlık servet Sivabursla atışmaya gelmiş bu akşam |
[B][COLOR=darkorange]somalide insanlar ölüyor
herkes elini cebine atıyor dünyaya insanlık dersi veriyor türkler huzurlu uyur bu akşam [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;604421]Elde ne var ne yok toptan satalım,
Kızdan vaz geçersen kime çatalım? Kapıdaki ite ekmek atalım, Havlamasın bize tazı bu akşam.[/QUOTE] Zaten saçı uzun kısa eteği, İstemem kurusun balı peteği, Kalabalık onlar yeriz köteği, Yakalarlar üstat bizi bu akşam. |
[QUOTE=sivaburs;604424]Zaten saçı uzun kısa eteği,
İstemem kurusun balı peteği, Kalabalık onlar yeriz köteği, Yakalarlar üstat bizi bu akşam.[/QUOTE] Hiç işimiz olmaz ağayla, beyle, Dostum ne eylersen güzelin eyle, Sevdalar hakkında fikrini söyle, Atalım ortaya tezi bu akşam. |
[QUOTE=sandalli;604425]Hiç işimiz olmaz ağayla, beyle,
Dostum ne eylersen güzelin eyle, Sevdalar hakkında fikrini söyle, Atalım ortaya tezi bu akşam.[/QUOTE] Yanlış insan olur kanını emen, İyi tanımadan seveyim demen, Fikrimi sorarsın diyeyim hemen, Sevdalar içimde sızı bu akşam. |
Ustalar bu işi haza bağlamış
Kızılırmak gibi coşmuş çağlamış Bu günde sivaburs usta ağlamış Çabuk yetiştirin bezi bu akşam |
[QUOTE=sivaburs;604427]Yanlış insan olur kanını emen,
İyi tanımadan seveyim demen, Fikrimi sorarsın diyeyim hemen, Sevdalar içimde sızı bu akşam.[/QUOTE] Gel dostum bu kızı sana kapalım, Görünmeden hemen şurdan sapalım, İki gün üç gece düğün yapalım, Keselim ördeği, kazı bu akşam. |
[QUOTE=sandalli;604430]Gel dostum bu kızı sana kapalım,
Görünmeden hemen şurdan sapalım, İki gün üç gece düğün yapalım, Keselim ördeği, kazı bu akşam.[/QUOTE] Gel vazgeç üstadım vakitte erken, Onların bahçede doludur diken, Sende bu diretme inat var iken, Kırdıracaksın bak dizi bu akşam. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:24. |
|