![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;604563]Üç aylık çocuğa yetemiyorum,
Hanımla birlikte yatamıyorum, Danayı nahıra katamıyorum, Çok erken voltayı aldı gençliğim.[/QUOTE] Sev diye buyurdu yüreğim emri, Yalnız sevgiliye olmadı cimri, Sevdanın uğruna geçirdim ömrü, Bir kızın peşine yeldi gençliğim. |
[QUOTE=sandalli;604564]Sev diye buyurdu yüreğim emri,
Yalnız sevgiliye olmadı cimri, Sevdanın uğruna geçirdim ömrü, Bir kızın peşine yeldi gençliğim.[/QUOTE] Gücüm yetmiyor ki ayaklar gide, Bir çocuk öteden diyor ki dede, Anladım ki ömrüm en son raddede, Cenaze namazım kıldı gençliğim. |
[QUOTE=sivaburs;604565]Gücüm yetmiyor ki ayaklar gide,
Bir çocuk öteden diyor ki dede, Anladım ki ömrüm en son raddede, Cenaze namazım kıldı gençliğim.[/QUOTE] Başımdaki sevda şimdi yük oldu, Yarin sitemleri cana ok oldu, Bir de zalim gurbet buna ek oldu, Beni uzaklara çeldi gençliğim. |
[QUOTE=sandalli;604566]Başımdaki sevda şimdi yük oldu,
Yarin sitemleri cana ok oldu, Bir de zalim gurbet buna ek oldu, Beni uzaklara çeldi gençliğim.[/QUOTE] Hep yaya yürüdüm hayatsa atlı, Acı yaşantımın neresi tatlı, Bende dert pastası yüziki katlı, Bilsen ne kederle doldu gençliğim. |
[QUOTE=sivaburs;604567]Hep yaya yürüdüm hayatsa atlı,
Acı yaşantımın neresi tatlı, Bende dert pastası yüziki katlı, Bilsen ne kederle doldu gençliğim.[/QUOTE] Elim kalem tutmaz mektup yazayım, Eş, dost terk eyledi kimle gezeyim? Azaldı duygular nasıl sezeyim? Bak yine aklıma geldi gençliğim. |
[QUOTE=sandalli;604568]Elim kalem tutmaz mektup yazayım,
Eş, dost terk eyledi kimle gezeyim? Azaldı dugular nasıl sezeyim? Bak yine aklıma geldi gençliğim.[/QUOTE] Yaşlandım adımı kimse anmıyor, Sivaburs'u gören adam sanmıyor, Rüzgar yok bayrağım dalgalanmıyor, Beni zinde tutan pildi gençliğim. |
[QUOTE=sivaburs;604569]Yaşlandım adımı kimse anmıyor,
Sivaburs'u gören adam sanmıyor, Rüzgar yok bayrağım dalgalanmıyor, Beni zinde tutan pildi gençliğim.[/QUOTE] Anılarda kaldı dağlar aştığım, Üç dakkada üçbin meter koştuğum, Nerde kaldı sazla, sözle coştuğum? Siyahi der coşkun seldi gençliğim. |
Dilerim yaşlılığında huzuru bulursun üstadım. Gönlüne sağlık, iyi ki varsın.
|
[QUOTE=sivaburs;604571]Dilerim yaşlılığında huzuru bulursun üstadım. Gönlüne sağlık, iyi ki varsın.[/QUOTE]
Mevlam sana ömür boyu güzellikler yasatsin hocam, eline, gönlüne bereket, sag ol. var ol. |
ikinizinde gönlüne sağlık ikinizde iyiki varsınız
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:42. |
|