![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Boş kalmasın sayfa bağlamasın kir,
Yaşarken gelmesin Münker ve Nekir, Her akşam benim mi yazmam gerekir, Sazın tellerine vuralım mı can? |
Toplanıp söylesin Devlet-i Ali,
Ne olur bilemem buranın hali, Niye bu sayfadan kaçar ahali, Bizler de yazmayıp duralım mı can? |
Zor mudur sayfada güller açması,
Moda mıdır şimdi burdan kaçması, "İmkansız" sözleri deli saçması, Bu düşü hayıra yoralım mı can? |
Biz idik eğlenip dertleri aşan,
Düğün şöyle dursun olmuyor nişan, sivaburs ozanın hali perişan, Gidip bir bilene soralım mı can? |
Hazanmi boranmi dustu ozan yurduna.
Hic kusermi ozan can dostuna. Soyle Sivaburs abim bu isin asli ne. Elimiz kolumuz bagli duralimmi Can. |
[QUOTE=sivaburs;604611]Zor mudur sayfada güller açması,
Moda mıdır şimdi burdan kaçması, "İmkansız" sözleri deli saçması, Bu düşü hayıra yoralım mı can?[/QUOTE] Ne güzel söylersin sivaburs usta İki gün iyiysek beş günde hasta Hani nerde kaldı diyari sandallı usta Zorla tutup alıp gelelimmi can |
[QUOTE=sivaburs;604611]Zor mudur sayfada güller açması,
Moda mıdır şimdi burdan kaçması, "İmkansız" sözleri deli saçması, Bu düşü hayıra yoralım mı can?[/QUOTE] düşkünün elinden tumak zor değil her birimiz ayrı huyda bir değil yaşlıyım üstad akıl başa yar değil haydi yeni düzeni kuralım mı can |
[QUOTE=OSMAN ECE;604620]düşkünün elinden tumak zor değil
her birimiz ayrı huyda bir değil yaşlıyım üstad akıl başa yar değil haydi yeni düzeni kuralım mı can[/QUOTE] Dedim ki ben safın yokmuş hatırı, Diyari karalar başka satırı, Göçü yüklüyordum saldım katırı, Artık bu hasreti kıralım mı can? |
bu yoğun trafik beni yordu bu güzel atışmayı izlememe izin verirsiniz her halde sevgili arkadaşlar
|
[QUOTE=sivaburs;604621]Dedim ki ben safın yokmuş hatırı,
Diyari karalar başka satırı, Göçü yüklüyordum saldım katırı, Artık bu hasreti kıralım mı can?[/QUOTE] sonlayalım üstad mahlas verilmiş necmeddin ozan koşup yorulmuş can hocamın sinirleride gerilmiş bugünlük burada duralım mı can |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:51. |
|