![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
indim bahçasına derdim gülünü,
bu gece rüyamda sardım belini, ben istemem yardan ayrı ölümü, sevdiğim giriyor düşüme benim... |
[quote=Sweetgirl;339370][B][I][COLOR=magenta]O köseni alacam elinden[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Sözleri düsürecem dilinden[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Hadi bakalim baslayalim yeniden[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Ben yine cok eminim kendimden :) [/COLOR][/B][/I][/quote] Bu köşe yaz köşesi o köşe kış köşesi Sözlerim sizlerin hep eğlencesi Bizlerin bitmeyen bu eğlencesi Adım Arif'tir işte budur tarifesi :D |
Gavur kizi pencereden bakiyor,
Varilmaz yanina pis pis kokuyor, O´nun bu kokusu bizi yikiyor, Hamama git nolur cim benim icin, Sabunun yok ise alip geliyim, Isterisen ben sirtini sürüyüm, Su kirleri yika yüzün görüyüm, Hamama git nolur cim benim icin.:) |
Arif abi söyle ozan calamaz,
Baskasinin siirin yayinlamaz, Alinti yapanlar ozan olamaz, Olsa bile bu sitede kalamaz. |
Sözüm seklin cirkin güzeldir özün,
Kendin yaz kendin cigir severim gözün, Emanet saz ile calinmaz sözüm, Cirkin olsun sözler ama senin olsun. |
[B]okurum bütün yazilan siirleri
bakiyorumda üylerimiz hep dertli yazilari hep hayat üzeri sikayetli bunaldim, okumam artik sizinkileri :D arif abim ve sweet yazar eglenceli nese katarlar sitemize, bildim bileli biraz örnek alin, takmayin herseyi cikarin hayatin tadini cilvesini[/B] |
Heceyi heceye uyduramam ben,
Baskasinin sözünü kaydiramam ben, Alinti yaparak kandiramam ben, Cirkin olsun benim olsun sözlerim. |
Derdim coktur paylasirsam azalir,
Nesem varsa anlatirsam cogalir, Bu site olmasa insan bunalir, Nesemize nese katiyorsunuz. |
[quote=sandalli;339450]Gavur kizi pencereden bakiyor,
Varilmaz yanina pis pis kokuyor, O´nun bu kokusu bizi yikiyor, Hamama git nolur cim benim icin, Sabunun yok ise alip geliyim, Isterisen ben sirtini sürüyüm, Su kirleri yika yüzün görüyüm, Hamama git nolur cim benim icin.:)[/quote] Gavur deme el kızına kötü oluyor Onlar da temiz biraz ayıp kaçıyor Onlar da hep saunada çimiyor Bırak o kendi halinde çimiyor Onlarda sabun değil şampuandır Emirlerinde hep birileri vardır Yıkanmaları de pek paktır Hamamda değil saunada yıkandır :D |
[QUOTE=arifcoskun;339465]Gavur deme el kızına kötü oluyor
Onlar da temiz biraz ayıp kaçıyor Onlar da hep saunada çimiyor Bırak o kendi halinde çimiyor Onlarda sabun değil şampuandır Emirlerinde hep birileri vardır Yıkanmaları de pek paktır Hamamda değil saunada yıkandır :D[/QUOTE] Sözüm kiza inan gavura degil, Saka edem dedim hakaret degil, Takildi aklima bir gavur kizi, Hamam git dedim, saunaya degil. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:53. |
|