![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;604726]gırtlağamıza kadar dolup taşdık
kendi kuyumuzu kendimiz eştik gelen it sürüsüne biz kucak aştık bizdeki akılsız başa yanarım[/QUOTE] Nasıl unuttular dostluğu, dünü, Şaşırdı imansız baksana yönü, Yüzülsün isterim hepsinin gönü, Sanmayın gebermiş leşe yanarım. |
Yerde kalmaz elbet mehmedin kanı,
Gün gelir alınır topunun canı, Şehidim mekanın Resul´ün (S.A.V.) yanı, Ben geride kalan eşe yanarım. |
[QUOTE=sandalli;604731]Yerde kalmaz elbet mehmedin kanı,
Gün gelir alınır topunun canı, Şehidim mekanın Resul´ün (S.A.V.) yanı, Ben geride kalan eşe yanarım.[/QUOTE] Adın yazdırmıştı dağ ile taşa Fırsat verirmiydi bu sefil puşta Ey büyük komutan sen gazi paşa Ordun aciz kaldı ona yanarım |
yahu arkadaşlar şuna bir ayar verin zaman çok farklı birimiz gelirken birimiz gitmiş oluyoruz şimdi olduğu gibi
|
[QUOTE=sandalli;604731]Yerde kalmaz elbet mehmedin kanı,
Gün gelir alınır topunun canı, Şehidim mekanın Resul´ün (S.A.V.) yanı, Ben geride kalan eşe yanarım.[/QUOTE] pkk doğuda şer tohumları ekiyor ateşler düştükleri yerleri yakıyor annelerin gözünden kanlar akıyor gözlerden dökülen yaşa yanarım |
[QUOTE=sandalli;604727]Nasıl unuttular dostluğu, dünü,
Şaşırdı imansız baksana yönü, Yüzülsün isterim hepsinin gönü, Sanmayın gebermiş leşe yanarım.[/QUOTE] onlarca mehmedim bayrağa sarıldı yüreklerimiz yandı damarlar gerildi bu ********lere her hızmet verildi diyari der ki verilen tv şeşe yanarım |
[QUOTE=OSMAN ECE;604740]onlarca mehmedim bayrağa sarıldı
yüreklerimiz yandı damarlar gerildi bu ********lere her hızmet verildi diyari der ki verilen tv şeşe yanarım[/QUOTE] Yere batsın hepten erkeği, kızı, Bir an önce bitsin çekilen sızı, Siyahi der bunlar yaban domuzu, Din kardeşim sanıp boşa yanarım. |
Sevdadan açılınca laf,
Gönüllere hoş geliyor. Derler aşık olanlar saf, Sanki bize taş geliyor. |
[QUOTE=sivaburs;604808]Sevdadan açılınca laf,
Gönüllere hoş geliyor. Derler aşık olanlar saf, Sanki bize taş geliyor.[/QUOTE] Ümitlerim yıkılıyor, Hayallerim yakılıyor, Bu hayattan bıkılıyor, Yaşam bana boş geliyor. |
[QUOTE=sandalli;604809]Ümitlerim yıkılıyor,
Hayallerim yakılıyor, Bu hayattan bıkılıyor, Yaşam bana boş geliyor.[/QUOTE] Dimdik dur ki seni övem, Etme gurban gözün sevem, Kurban olsun sana devem, Deve etli aş geliyor. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:00. |
|