![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;604810]Dimdik dur ki seni övem,
Etme gurban gözün sevem, Kurban olsun sana devem, Deve etli aş geliyor.[/QUOTE] Bağımdaki güller soldu, Sade kuru dallar kaldı, Gözlerime hasret doldu, Düşündükçe yaş geliyor. |
ayrılık vakti yakın
gülmeyin bana sakın arkasından su dökün gözlerimden yaş geliyor |
[QUOTE=sandalli;604811]Bağımdaki güller soldu,
Sade kuru dallar kaldı, Gözlerime hasret doldu, Düşündükçe yaş geliyor.[/QUOTE] Göndereyim bin atıma, Misafir ol gel yatıma, Üstat vurdun suratıma, Tükürdükçe diş geliyor. |
[QUOTE=OSMAN ECE;604812]ayrılık vakti yakın
gülmeyin bana sakın arkasından su dökün gözlerimden yaş geliyor[/QUOTE] Yüreğimde yoktur hazım, Gariplere aşk ne lazım, Yavaş yavaş bitti yazım, Çok yakında kış geliyor. |
[QUOTE=OSMAN ECE;604812]ayrılık vakti yakın
gülmeyin bana sakın arkasından su dökün gözlerimden yaş geliyor[/QUOTE] Mübarektir senin özün, Niçin ağlar olmuş gözün, Üstat söylediğin sözün, Yüreğime şiş geliyor. |
[QUOTE=sivaburs;604815]Mübarektir senin özün,
Niçin ağlar olmuş gözün, Üstat söylediğin sözün, Yüreğime şiş geliyor.[/QUOTE] Akşam üstü efkar çöker, Yorgun gözler seller döker, Hasret canı içten büker, Akla kalem kaş geliyor. |
açan gülüm soluyor
yarin saati doluyor oğul dediğin oluyor mor dağlara kış geliyor |
[QUOTE=sandalli;604816]Akşam üstü efkar çöker,
Yorgun gözler seller döker, Hasret canı içten büker, Akla kalem kaş geliyor.[/QUOTE] Aşka kurban verdin teni, Öyle ise seyret beni, Kumarda yenerim seni, Attığım zar şeş geliyor. (Sen aşkta, ben kumarda hayırlısı be Üstat:) ) |
[QUOTE=sandalli;604816]Akşam üstü efkar çöker,
Yorgun gözler seller döker, Hasret canı içten büker, Akla kalem kaş geliyor.[/QUOTE] bugün gönül üzgün bumu felek senin yazgın basmayın yaram azgın dert birderken beş geliyor |
[QUOTE=sivaburs;604818]Aşka kurban verdin teni,
Öyle ise seyret beni, Kumarda yenerim seni, Attığım zar şeş geliyor. (Sen aşkta, ben kumarda hayırlısı be Üstat:) )[/QUOTE] Gerçek değil yalan dünya, Yaşanılan korkunç rüya, Şeş atarmış üstat güya, Bana niye beş geliyor? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:04. |
|