![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;604857]Hani gül dererdi gülleri eken,
Güle uzanırken kanattı diken, Etrafta epeyce güzel var iken, Ozan vefasızı seçti desinler.[/QUOTE] Gönül O´nu sevdi el onu yazar, Bir gün düşünmesem yaralar azar, Elma yanaklara değmesin nazar, O´na sultandaki taçtı desinler. |
[QUOTE=sandalli;604858]Gönül O´nu sevdi el onu yazar,
Bir gün düşünmesem yaralar azar, Elma yanaklara değmesin nazar, O´na sultandaki taçtı desinler.[/QUOTE] Severse ne olur ozanın hali, Bu kez bir destanı okur ahali, Kazmayı savurup Ferhat misali, Dağları ikiye biçti desinler. |
[QUOTE=sivaburs;604859]Severse ne olur ozanın hali,
Bu kez bir destanı okur ahali, Kazmayı savurup Ferhat misali, Dağları ikiye biçti desinler.[/QUOTE] Benden başkasına gönülden darıl, Yalnızca aşkımın harında karıl, Gel hadi bekletme boynuma sarıl, Siyahi sevdaya açtı desinler. |
[QUOTE=sandalli;604860]Benden başkasına gönülden darıl,
Yalnızca aşkımın harında karıl, Gel hadi bekletme boynuma sarıl, Siyahi sevdaya açtı desinler.[/QUOTE] İzin vermem asla yürek coplansın, Yay gerip ok atam yare saplansın, Bütün konu komşu orya toplansın, sivaburs yaptığın suçtu desinler. |
Tesekkürler üstat, geceye isik sacan dizelerin hic susmasin, yüregine saglik, iyi geceler.
|
[QUOTE=sandalli;604862]Tesekkürler üstat, geceye isik sacan dizelerin hic susmasin, yüregine saglik, iyi geceler.[/QUOTE]
Dizeler, dizelerle buluşunca ışık saçar. Dizelere can veren Üstadıma saygılar gönderiyorum. İyi geceler. |
saat 0.18 eve yeni geldim banada her ikinizede teşekkür etmek kalmış
|
Ozanlar yazmış yine dizi, dizi
Okudukça başladı içimde bir sızı Kiracı Dünya da erkeği, kızı Arkandan ne iyi insandı desinler |
[CENTER][sandalli]
Zülüfleri rüzgar ile savursun, İsterse bedenim yere devirsin, Alsın yüreğimi aşkla kavursun, Ömrü bir aşk için geçti desinler. [SIZE=3][COLOR=red]Haktan dilek diledim olmadi,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Kimseler gözüm yasin silmedi,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Karabahtim bana hic gülmedi,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Ömrünü nar´a yakti desinler.[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] |
bu dünya böyle geldi böyle gider
kimisi lort olmuştur kimi didar can yaşlanmış kalmamış idar varsın diyari dünyadan bıktı desinler |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:53. |
|