![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;604897]sen yokken olurmu gönlüm hoş
odalar karanlık her yanım boş uçup gelirim yanına olsam kuş küçük yanaktan tad benim için[/QUOTE] Gönlüm ayağına serilmiş yaygı, Bitse de sevgiler bitemez saygı, Mademki sevgimden duyarsın kaygı, Öyleyse kadere çat benim için. |
[QUOTE=sivaburs;604898]Gönlüm ayağına serilmiş yaygı,
Bitse de sevgiler bitemez saygı, Mademki sevgimden duyarsın kaygı, Öyleyse kadere çat benim için.[/QUOTE] kurumadı bu yaşlının sırtında teri can yurduma hucum etti her biri yüksektir ozanın kalbimdeki yeri yalanım varsa vur enseme pat benim için |
[QUOTE=OSMAN ECE;604899]kurumadı bu yaşlının sırtında teri
can yurduma hucum etti her biri yüksektir ozanın kalbimdeki yeri yalanım varsa vur enseme pat benim için[/QUOTE] Yıkadım gönlümü çeşme arkında, Kuruttum feleğin dönen çarkında, Yine olamazsan bunun farkında, Çıkarıp çöplüğe at benim için. |
[QUOTE=sivaburs;604900]Yıkadım gönlümü çeşme arkında,
Kuruttum feleğin dönen çarkında, Yine olamazsan bunun farkında, Çıkarıp çöplüğe at benim için.[/QUOTE] mübarek ayın bereketi bol oldu yarden ayrılalı sanki yıl oldu diyari baba yalnızlığa kul oldu bu kaderi pazarda sat benim için |
[QUOTE=OSMAN ECE;604901]mübarek ayın bereketi bol oldu
yarden ayrılalı sanki yıl oldu diyari baba yalnızlığa kul oldu bu kaderi pazarda sat benim için[/QUOTE] Ben seni bilirim canımdan öte, İçimde sevgine vuramam kota, sivaburs'u yatır canlı tabuta, İki üç mezarcı tut benim için. |
işte ufuklardan göründü duman
girmedi siteye hayli bir zaman burakma üstadım amanha aman hele yeni bir ayak verde görelim |
Gidenler dönecek binip katıra,
Mutluluğu getir hergün hatıra, Özlemi karala üç beş satıra, Okuyup saracak cana bil gayri. |
[QUOTE=sivaburs;604904]Gidenler dönecek binip katıra,
Mutluluğu getir hergün hatıra, Özlemi karala üç beş satıra, Okuyup saracak cana bil gayri.[/QUOTE] ayrıldı yurdundan döşün dövüyor beğenmemiş orayı köyün övüyor evlat bilmiş sizleri çok çok seviyor sefilimi kendine ana bil gayrı |
[QUOTE=OSMAN ECE;604905]ayrıldı yurdundan döşün dövüyor
beğenmemiş orayı köyün övüyor evlat bilmiş sizleri çok çok seviyor sefilimi kendine ana bil gayrı[/QUOTE] Rabbim annemizi sevginle donat, Diyari dilinden dökülür sanat, Bu ozan bir zaman açarsa kanat, Size doğru uçan suna bil gayri. |
[QUOTE=sivaburs;604906]Rabbim annemizi sevginle donat,
Diyari dilinden dökülür sanat, Bu ozan bir zaman açarsa kanat, Size doğru uçan suna bil gayri.[/QUOT çok özlemiş ulaş ada köyünü sarı saltuktan almıştır huyunu içtinmi iftarda soğuk suyunu içipte güzelce kana bil gayrı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:50. |
|