![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;605891]viranmı kalmış ozanlar yurdu
ne ağası kalmış ne paşa kalmış ustalar herkesi bekleyip durdu gelmediler seneye kışa kalmış[/QUOTE] Yıllarca burada yel gibi estim, Ben de bu siteden ümidim kestim, Taraf tutanlara inan ki küstüm, Bize ne yer vardır ne köşe kalmış. |
[QUOTE=sandalli;605893]Yıllarca burada yel gibi estim,
Ben de bu siteden ümidim kestim, Taraf tutanlara inan ki küstüm, Bize ne yer vardır ne köşe kalmış.[/QUOTE] çaylar demlenir yemekler pişerdi sazlar çalınırdı canlarımız coşardı seyirciler dolardı sayı onları aşardı şimdiki sayımız ancak beşe kalmış |
[QUOTE=OSMAN ECE;605897]çaylar demlenir yemekler pişerdi
sazlar çalınırdı canlarımız coşardı seyirciler dolardı sayı onları aşardı şimdiki sayımız ancak beşe kalmış[/QUOTE] Sanki bu sitenin dibi delinmiş, Ozanın izleri tek tek silinmiş, Bizlerin kıymeti nerde bilinmiş? Gördüm bu virane baykuşa kalmış. |
[QUOTE=sandalli;605898]Sanki bu sitenin dibi delinmiş,
Ozanın izleri tek tek silinmiş, Bizlerin kıymeti nerde bilinmiş? Gördüm bu virane baykuşa kalmış.[/QUOTE] burada yaşadık baharı yazı ayak izlerimizin silinmiş tozu akı karayı görmeyen insan gözü kalp gözü sönmüş şaşa kalmış |
[QUOTE=OSMAN ECE;605899]burada yaşadık baharı yazı
ayak izlerimizin silinmiş tozu akı karayı görmeyen insan gözü kalp gözü sönmüş şaşa kalmış[/QUOTE] Burada tanıdım Cley´i, seni, Sivaburs´la gördüm en doğru yönü, Vefalı olanlar unutmaz dünü, Demek emeğimiz hep boşa kalmış. |
[QUOTE=sandalli;605901]Burada tanıdım Cley´i, seni,
Sivaburs´la gördüm en doğru yönü, Vefalı olanlar unutmaz dünü, Demek emeğimiz hep boşa kalmış.[/QUOTE] cley sivaburs birde kardelen selam verdim olmadı alan uzaktan bakışlar hepsi yalan diyarim yıkık bir kaşa kaldı |
[QUOTE=OSMAN ECE;605902]cley sivaburs birde kardelen
selam verdim olmadı alan uzaktan bakışlar hepsi yalan diyarim yıkık bir kaşa kaldı[/QUOTE] İnan ki Siyahi herkesten şaşkın, Kardelen var ise olmasın kuşkun, Nerede Kamera ve Arif Coşkun? Duydum HasreT´leri tek başa kalmış. |
Günlerce söyledik duyan olmadı
Sesimize kulak veren kalmadı Sizin kıymetiniz kimse bilmedi Kandilde yağ bitmiş boş şişe kalmış |
[CENTER][B][COLOR=red]Sizin kiymetiniz som altin bende[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Dostlar kiymet vermezse size[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]taht kurdunuz sair gönüllere[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Söylesinsin siirler acilsin Perde. [/COLOR][/B][/CENTER] |
[QUOTE=Kardelencicegi;605908][CENTER][B][COLOR=red]Sizin kiymetiniz som altin bende[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Dostlar kiymet vermezse size[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]taht kurdunuz sair gönüllere[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Söylesinsin siirler acilsin Perde. [/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE] kardelen hanıma içten saygılar burada tersine döndü duygular gün geçtikce artar bende kaygılar hani eski dostluk kardeşlik nerde |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:27. |
|