![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Almanya sivasliyla doldu tasiyor,
Sweetgirl de Wuppertal de yasiyor, Hamburgta sivasli hamur aciyor, Nerde isen selam olsun sivaslim. |
Bursa, Yalova, Istanbul.
Hepsinde de sivasli bol, Istersen sen camurdan ol, Nerde isen selam olsun sivaslim. |
[QUOTE=karnuslu;339535]benim mesaim bitti, yarın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
Mesain bittiyse git güle güle, Karsilikli olsun atismak böyle, Bizden de köyüne cok selam söyle, Bugün git istersen yarin yine gel |
[QUOTE=arifcoskun;339268]Kalemi almak yazmak emektir
İçini etrafa dökmek demektir SibelYılmaz'ın gelmesi buaraya Ozanları çok mutlu etmiş demektir[/QUOTE] Abim bana cevap yazmış Emeğimede saygı duymuş Ben bir garip yazanım Arif abime de hayranım :) |
[quote=sibelYILMAZ;339546]Abim bana cevap yazmış
Emeğimede saygı duymuş Ben bir garip yazanım Arif abime de hayranım :)[/quote] Yazarım söz hakkım olursa Emeğe saygım sonsuzca Sende ozan oldun bu mecrada Arif abin de yazar hep sana;) |
[B]Ozanlar sabahtan beri sıkılmaz.
Böylesi güzel şaheserlerden. Bende yapayım bir şaheser. Bende sıkılmayayım :)[/B] |
Kanuslu gitmemis burada hala,
Ariyi icitme saygi duy bala, Kuslari kacirma dokunma dala, Sohbetin icinde kal arkadasim. |
[QUOTE=arifcoskun;339449]Bu köşe yaz köşesi o köşe kış köşesi
Sözlerim sizlerin hep eğlencesi Bizlerin bitmeyen bu eğlencesi Adım Arif'tir işte budur tarifesi :D[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bu kis kösesi hosuma gitmedi Benim istedigim köse senindi Sandalli abim banada yaz kösesi vermedi Simdi oturuyor ikinci yaz kösesinde kendi[/COLOR][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;339604][B][I][COLOR=magenta]Bu kis kösesi hosuma gitmedi[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Benim istedigim köse senindi[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Sandalli abim banada yaz kösesi vermedi[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Simdi oturuyor ikinci yaz kösesinde kendi[/COLOR][/B][/I][/quote] Buyurun efendim yaz köşesi sizin Misafirper oluruz biz ozanlar için Artık karar sizin bunu siz seçin Anam dedi bayanlarla iyi geçin :D |
[QUOTE=arifcoskun;339620]Buyurun efendim yaz köşesi sizin
Misafirper oluruz biz ozanlar için Artık karar sizin bunu siz seçin Anam dedi bayanlarla iyi geçin :D[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Iyi nasihat etmis anan Cok korkuyorsun sanir duyan Birimi var seni böyle korkutan Söyle bakalim, bu hangi bayan :) [/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:21. |
|