![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=AŞIK SEFİL;606553]mehmedim şahadet şerbetin içti
binlerce günahsız toprağa düştü şehitlere aşık sefilin ciğeri pişti savunmasız yuvaları yıkta görelim[/QUOTE] aşık diyari baba hayal kurmuyor hainlere haykırış içte durmuyor size insan demeye dilim varmıyor masum çocuklara kurşun sıkta görelim |
VANDA DEPREM OLDU YÜREK DAĞLADI
YERLİ YABANCI BÜYÜK KÜÇÜK AĞLADI ÖLÜ SAYISI ARTIYOR KANLAR ÇAĞLADI CANLI YAYINDA ÖLÜLER BİNE YAKLAŞTI |
ÖLENLERE ALLAHTAN RAHMET YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLERİM
|
[QUOTE=OSMAN ECE;606589]VANDA DEPREM OLDU YÜREK DAĞLADI
YERLİ YABANCI BÜYÜK KÜÇÜK AĞLADI ÖLÜ SAYISI ARTIYOR KANLAR ÇAĞLADI CANLI YAYINDA ÖLÜLER BİNE YAKLAŞTI[/QUOTE] Emmi olamadım, değilim dayı, Biz gelince birden azaldı sayı, Çok çile getirdi bu ekim ayı, Az kaldı bu ay da sona yaklaştı. |
[QUOTE=sandalli;606591]Emmi olamadım, değilim dayı,
Biz gelince birden azaldı sayı, Çok çile getirdi bu ekim ayı, Az kaldı bu ay da sona yaklaştı.[/QUOTE] bizi diyenlere bizden saygılar sardı yüreğimi derin duygular biz geldik milleti aldı gaygılar düşüyor sayımız ona yaklaştı |
[QUOTE=OSMAN ECE;606592]bizi diyenlere bizden saygılar
sardı yüreğimi derin duygular biz geldik milleti aldı gaygılar düşüyor sayımız ona yaklaştı[/QUOTE] Biz gelince millet neden dağılır, Yazdığım dörtlükte hepsi boğulur, Siyahi içimde canım sağılır, Bir Diyari baba cana yaklaştı. |
biraz önce sayı aşmıştı kırkı
bune bağnazlık bu nasıl korku aşık diyari baba ayırmaz ırkı töbe gelmem bura kine yaklaştı |
can siyahi dost bizden çok rahatsız olanlar var kimsenin huzuru bozulmasın
burada benim son atışmam eline diline emeğine sağlık hoşça kal |
[QUOTE=OSMAN ECE;606595]can siyahi dost bizden çok rahatsız olanlar var kimsenin huzuru bozulmasın
burada benim son atışmam eline diline emeğine sağlık hoşça kal[/QUOTE] Yine biz bize kaldik abi, senin de yüregine saglik, sana atismak icin yer mi yok abi, bize her yer Trabzon. :) |
ağzınıza elinize yüreğinize saüğlık aylardır ilk defa girdim ve hemen çıkıyorum çünkü haala burası haset kokuyor siteden nefret geldi be başka sitemi açsak naaspsak illah dedirdiler sonunda.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:24. |
|