![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;608626]
Ateşi zamanla soğutur yıllar, Asil evlat heran dualar yollar, Ölüm karşısında biz aciz kullar, İnançla huzuru bulur Üstadım.[/QUOTE] Üstadım sözlerin ağlattı beni Bozulmasın kimsenin düzeni Mevlam muaffak eylesin seni İyi geceler olsun Üstadım Hocam tekrar geçmiş olsun görüşmek ümidiye, tüm ozan dostlara iyi geceler dilerim. |
Teşekkür ederim Üstadım, Allah sabırlar versin, herkese iyi geceler.
|
gönlünüze yüreğinize sağlık sevgili diyari,coşkun ve sivaburs ozanlar aylar sonra site şenlendi sayenizde ALLAH ne muradınız varsa versin hemi.
|
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;608632]gönlünüze yüreğinize sağlık sevgili diyari,coşkun ve sivaburs ozanlar aylar sonra site şenlendi sayenizde ALLAH ne muradınız varsa versin hemi.[/QUOTE]
Rica ederiz Necmeddin Bey, burasıda sizinle daha güzel. Umarım ozan dostlar yine teşvik eder o güzel dörtlüklerini okuma fırsatımız olur. Dost sandığımız bugün çıktı vefasız Sözde barış olacakmış tarafsız İnandık bizde sanki o kadar safız Önce kendi yaptıklarını gör Fransız |
[QUOTE=Arif Coşkun;608647]Rica ederiz Necmeddin Bey, burasıda sizinle daha güzel. Umarım ozan dostlar yine teşvik eder o güzel dörtlüklerini okuma fırsatımız olur.
Dost sandığımız bugün çıktı vefasız Sözde barış olacakmış tarafsız İnandık bizde sanki o kadar safız Önce kendi yaptıklarını gör Fransız[/QUOTE] inşallah bu güzel dileğin yerine gelir sayın coşkun |
Hele şu yağmurun yağışına bak,
Sıcak evlerimiz bize sığınak, Bazen çiseliyor bazen sağanak, Tabiat kirini aklıyor yağmur. |
Bazen fırsat tanır biraz azlanıp,
Bazen dolup dolup yağmaz nazlanıp, Öç alırcasına bazen hızlanıp, Damlayı damlaya ekliyor yağmur. |
Dışarda ıslanma gel Osman Ece,:)
Yağmura fark etmez gündüz ve gece, Kayıp yeryüzüne düşmeden önce, Epeyce bulutta bekliyor yağmur. |
Şairler ismine şiir eklemiş,
Susuz kalan toprak onu beklemiş, Rabbim her damlaya gizler yüklemiş, İçinde ne sırlar saklıyor yağmur. |
Gökkuşağına yedi renk atıp,
Ruhuna romantik duygular katıp, Tepeden tırnağa aşık ıslatıp, Sevginin gücünü yokluyor yağmur. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:51. |
|