Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Forum oyunları (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=362)
-   -   Şuanda Ne Dinliyosunuz...? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14220)

Alibaba58 05.03.2012 09:15

Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?

GÜLER DUMAN - ÖZLEM ÖZDİL

Yollarına kar mı yağdı gelmedin nazlı nazlı.

Kardelencicegi 22.04.2012 09:46

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#db0d4c]Cennetim Olur Musun – Fatih OKUMUŞ

[IMG]http://i.imgur.com/mqqlP.jpg[/IMG]

Cennetim Olur Musun[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray][B]Elini tutsam, dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? bekle desem, dünyanın bir ucunda beni bekler misin? [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray][B]Denizimde fırtınalar çıktığında limanım olur musun? karanlık bastırdığında deniz fenerim, hava açınca yıldızlarım olur musun; bulutlar göğü kapladığında pusulam? [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray][B]Mihengim, turnusol kağıdım olur musun? yüreğimin suyu bulandıkça onu durultacak iksirim? [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray][B]Kapılar kapandığında kapım, yollar aşındığı vakit yolum, saklanmak istesem duvarım olur musun? özgürlüğüm ve mapusanem? [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray][B]Üşürsem evim olur musun? yorganım, ana kucağım? çölümde vaha olur musun? vahamda hurma ağacım? [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray][B]Dağın tavşanı, çölün ceylanı, gecenin hayalleri bağrına bastığı gibi beni bağrına basar mısın? şak şak yarılsa bile gökten umudunu kesmeyen kıraç tarlalar gibi umut bağlar mısın bana? gitmek istersem kanatlarım olur musun? kalmak istersem ayağımda prangam? [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray][B]Hurilerim olur musun? kudret helvam ve bıldırcınım? soğanda sarımsakta gözüm yok, tih çölü sürgününde gözüm yok. ateş almaya gidersem, kırk vakit sonra dönsem bile aynı yerde beni bekliyor olur musun? [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray][B]Kavmim beni terk ederse ve ben kavmimden kaçarsam, bir kez arkana bakmadan arkamdan gelir misin? [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray][B]Ot bitmeyen bir vadide yalnızca Allah (c.c)’a emanet edip gidersem, sen de beni kınamaksızın O’na güvenir ve sa’y eder misin? [/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray][B]Ümidimi kaybettiğim anda ümidim, neş’emi kaybettiğim zamanlarda coşkum, kalbim işgale uğrarsa halaskârım ve rehberim olur musun? [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslategray]Arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, enîsim, huzûrum, sürûrum, nûrum, zînetim, nîmetim, cennetim olur musun?[/COLOR] [/FONT][/B]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#db0d4c][B]Fatih OKUMUŞ[/B][/COLOR][/FONT]

[/CENTER]

Arif Coşkun 22.04.2012 16:50

Ali Tan / yar diye diye

Azizem_58_58 29.04.2012 19:48

Fettah can_ boş bardak

_DuMaN_58 29.04.2012 19:50

Ali Tekintüre - Hangimiz Sevmedik

AzizMurat58 30.04.2012 10:28

[FONT="Tahoma"][COLOR="darkgreen"][B]
Merhaba,
Erkan KOÇ un sunumyla Sevgi Pınarı adlı programı dinliyorum radyodan
Hepinize tavsiye ederim[/B][/COLOR][/FONT] :)

Azizem_58_58 30.04.2012 11:16

[B]Gülşen - yeni biri[/B]

gezgin_58 30.04.2012 15:19

volkan konak dido

gezgin_58 30.04.2012 15:20

wolkan konak dido................

Azizem_58_58 08.05.2012 11:30

yusuf güney- kader rüzgarı