![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;617504]Gülücükler orta yere saçılsın,
Yasaklardan artık uzak kaçılsın, Sitemizde yine güller açılsın, Diken değil çiçek yetir yönetim.[/QUOTE] kısa kesiyorum siyahi yorgunum kimselere değil kaderime kırgınım sefil denen bir güzele vurgunum diyariye bir haber getir yönetim |
Bana derler asi duman
Kafam olmuş hep saman Yarimi kayıp ettim Yollara düşüp de arasam. |
Bir rüzgar eserse dağılır Duman,
Yaptığın tüm işler adından yaman, Düşersen elime çekersin aman, Kralı elimden alamaz seni. :) |
Hep vurur rüzgar arkamızdan
Neyleyim ben Kralı Çektirmiş zamanında Haman* Öyle deme darılırım Bu duman pek yaman. [SIZE="1"]*Firavun veziri.[/SIZE] |
Dön bak adım yazdım eski çağlara,
Çiçekler ekmiştim yeşil bağlara, Dumanı sürersem yüce dağlara, Türk polisi bile bulamaz seni. |
Dağlar, taşlar konağımız
Tarlalar, otlar aşımız Sürsen de beni ellere Oralarda da geçinir, yaşarız. |
[QUOTE=_DuMaN_58;617533]Bana derler asi duman
Kafam olmuş hep saman Yarimi kayıp ettim Yollara düşüp de arasam.[/QUOTE] çok asiler gördük biz burada kimler varsa söğle gelsin sırada hemi denizlerde hemde karada arasada kimseler bulamaz seni |
elektirikler gitti özür dilerim katılamadım
|
[QUOTE=OSMAN ECE;617542]çok asiler gördük biz burada
kimler varsa söğle gelsin sırada hemi denizlerde hemde karada arasada kimseler bulamaz seni[/QUOTE] Öfkemden olmuşum deli Yedim bitirdim kendi kendimi İster yerde ister gökte Varsın bulamasınlar beni. |
[QUOTE=OSMAN ECE;617501]
istemediğini bu sayfadan düşürme kendi yan daşınla işi pişirme bu yaşlı bunağın sabrın taşırma banladığını geri getir yönetim[/QUOTE] İki çift söz ile ozan olunmaz Yönetim boşa yasak koymaz Mansurun sözünün affı olmaz Az bile vermiş yine yönetim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:54. |
|