![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Can dostlarım Sandallı ve Osman Ece’ye
Bir şiir misali dökülsün hece, Duygu rüzgarında ağlasın gece, Sivaburs çözemez ne zor bilmece, Açtım yüreğimi dolun da gelin. |
[QUOTE=sivaburs;617901]Can dostlarım Sandallı ve Osman Ece’ye
Bir şiir misali dökülsün hece, Duygu rüzgarında ağlasın gece, Sivaburs çözemez ne zor bilmece, Açtım yüreğimi dolun da gelin.[/QUOTE] ustadıma sonsuz saygım var ozanlara sevgi dolu duygum var geri dönüşe bir çok kaygım var dert heybesin birlikte alın da gelin |
ÖnceVatan gözler hep seni arıyor
Necmeddin Abi ara sıra geliyor KAOS'un gelmesi bizi mutlu ediyor Sivaslılar.net yeniden şenleniyor :) |
Dört bir yana haber salar
Gözler hep dostları arar Haydin artık verin karar Bağlamayı çalıp söyleyin :) |
[QUOTE=OSMAN ECE;617902]ustadıma sonsuz saygım var
ozanlara sevgi dolu duygum var geri dönüşe bir çok kaygım var dert heybesin birlikte alın da gelin[/QUOTE] Saygın yüreğimde yerini almış, Duygun duygum ile sefaya dalmış, Kaygını görmedim biri mi çalmış, Gelirsen yüreğim yoldur Üstadım. |
[QUOTE=Arif Coşkun;617904]Dört bir yana haber salar
Gözler hep dostları arar Haydin artık verin karar Bağlamayı çalıp söyleyin :)[/QUOTE] İşte bizden biri yüreği engin, Benim diyenlerin hepsinden zengin, Yönetim içinde bulunmaz dengin, Sorana burayı buldur Üstadım. |
Aynı toprağın birer parçalarıyız
Sivas bizim ortak noktamız Bacı, gardaş verelim el ele Eski güzelliği tekrar bulmalıyız. :) |
[QUOTE=Alibaba58;617903]ÖnceVatan gözler hep seni arıyor
Necmeddin Abi ara sıra geliyor KAOS'un gelmesi bizi mutlu ediyor Sivaslılar.net yeniden şenleniyor :)[/QUOTE] Olanı görürsün ey Alibaba, Boşa mı çıkacak sence bu çaba, Mekan mı sertleşmiş zaman mı kaba, Her insan nihayet kuldur Üstadım. |
[QUOTE=sivaburs;617908]Olanı görürsün ey Alibaba,
Boşa mı çıkacak sence bu çaba, Mekan mı sertleşmiş zaman mı kaba, Her insan nihayet kuldur Üstadım.[/QUOTE] Olanı görürüz sivaburs hocam Boşa çıkmayacak bütün çabalar Düzelecek herşey, gelecek dostlar Burada yeşerecek kuruyan dallar. :D |
[QUOTE=Alibaba58;617909]Olanı görürüz sivaburs hocam
Boşa çıkmayacak bütün çabalar Düzelecek herşey, gelecek dostlar Burada yeşerecek kuruyan dallar. :D[/QUOTE] Anladım gelmezler gönül erleri, Bırakmaz onları yeni yerleri, Bana bildirmezler bu değerleri, sivaburs değersiz puldur Üstadım. İnsanları birleştirme , buluşturma adına girdiğim yolda, birleşen insanlardan ayrı kaldığımı gördüm. Kendi halime hem üzüldüm hem güldüm. Ben kurcalamasam kimsenin bana haber ileteceği yokmuş, herkes halinden memnunmuş. E o halde bana ne oluyor yahu? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:17. |
|