Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

abdussvs 01.04.2008 12:36

--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[QUOTE=mehmetacik58;249697]sevgili kurtlapalı dostlar klurtlapa resimleri isterseniz gönderbilirim arşivde resim olması lazım[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]
HOCAM GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİZ TABİKİ. YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİZ SİZE...[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 01.04.2008 12:41

[QUOTE=adislibekir;249653]Yeğenim sen Dal Dal ı tanıyormusun.Tanıyorsan eğer telefonunu vereyim beni daldal başkana bir sor ya.Ona başkan isminide ben taktım.O Benim herzaman sayın Başkanım olarak kalacak[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]
ABİ SORMAYA NE GEREK AKLINA GELMESİNİ BİLE ESEFLE KINIYORUZ. [/COLOR][/I][/B]

özdemir 01.04.2008 13:08

[QUOTE=abdussvs;249720][B][I][COLOR="Red"]ABİ DOĞRUDUR AYNI DÖNEM YETİŞTİNİZ ALİBABA'DA. TABİ SİZ DAHA SONRADAN EV YAPIP GELMİŞTİNİZ MAHALLEYE...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

ben seni tanıyormuyum acaba
mehmet hocayla çok filimlerimiz oldu

abdussvs 01.04.2008 13:48

[QUOTE=özdemir;249732]ben seni tanıyormuyum acaba
mehmet hocayla çok filimlerimiz oldu[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]ABİ YOK SEN BENİ HATIRLAMAZSIN 5-6 YAŞ FARK VAR ARAMIZDA ONUN İÇİN AMA KARDEŞİN BAKİ İYİ TANIR. AYRICA BENDE EGM İSTANBUL KADROSUNDAYIM. BURADAN SANADA SAYGILAR SUNARIM...[/COLOR][/I][/B]

özdemir 01.04.2008 14:04

[QUOTE=abdussvs;249745][B][I][COLOR="Red"]ABİ YOK SEN BENİ HATIRLAMAZSIN 5-6 YAŞ FARK VAR ARAMIZDA ONUN İÇİN AMA KARDEŞİN BAKİ İYİ TANIR. AYRICA BENDE EGM İSTANBUL KADROSUNDAYIM. BURADAN SANADA SAYGILAR SUNARIM...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

saygılar bizden dostum
ama aynı mahallede isek sonuçta görmüşümdür senide
ismin ne

adislibekir 01.04.2008 15:36

Ya arkadaşlar sizi az yanlız bırakmaya gelmiyor Hemen kendi muhabbetinizi ilerletiyorsunuz biz üçüncü pilana itiliyoruz.Kıskanıyorum ya...Arkadaşlar maaşallahınız var işte böyle karşılıklı anlayış,saygı,sevgi,hoşgörü,birazda iyi niyet bakın nasıl kaynaştık Gönlüm istiyor bu böyle devam etsin.Adislibekir abinizi de unutmayın.Sizlerle iftihar ediyorum ikilik yok hepimiz birimiz için.

mehmetacik58 01.04.2008 15:54

Fahrettin kardeşim o mehmet içer sizin komşu oluyordu.Babasının adı Ali kardeşi var Hamdi

mehmetacik58 01.04.2008 15:55

abdssvs kardeşim sem kimlerden oluyorsun şu kimliğini bir açıkla tanışalım

mehmetacik58 01.04.2008 15:57

Bekir kardeş özel mesajını aldım bundan sonra yazılar şüphe bırakmaz inşallah

özdemir 01.04.2008 16:03

evet hocam biliyorum
aynı zamanda adıstan evli değilmi
onun sitesi neresiymiş adresi varmı

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:57.