![]() |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=yigiter187;209597]sivası çok severim dersin,
bordo maviye gönül verirsin, elbet gurbet acısını yersin, bunu da böyle bilesin...[/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]bir kalpte iki sevda olmaz derler bunu diyenler aşkı ne bilirler uğraşma sen bunu anlamazsın yigiter mecnunlar hayatta bi kez severler[/FONT][/I][/COLOR] [COLOR="royalblue"][I][FONT="arial"]şükür gurbet acısını hiç çekmedim senin gibi sivasımı terk edemedim hele görevimide burdan alayım o vakit şapkamı göğe atarım [/FONT][/I][/COLOR][/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=jakobieen;209593][B]
[COLOR="RoyalBlue"][FONT="arial"][I]yollar çok ıraktır gelemem sivasımı ben terk edemem gelirsen bi gün sen sılaya bilesin iyi çay demlerem [/I][/FONT][/COLOR]:)[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bu bir davetiyemidir biraz acikla Cayin poset cay olmasin sakin ha Güzel cay olursa gelirim Yaptigim kurabiyeleri getiririm :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;209639][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bu bir davetiyemidir biraz acikla
Cayin poset cay olmasin sakin ha Güzel cay olursa gelirim Yaptigim kurabiyeleri getiririm :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]davete ne gerek var sanki yabancımısın baş üstünde yerin var nede olsa sivaslısın ;) ilk uçakla beklerim güzel çayım acımasın etline benziyorsa kurabiyen istemem kalsın[/FONT][/I][/COLOR] :)[/B] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=jakobieen;209688][COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]davete ne gerek var sanki yabancımısın
baş üstünde yerin var nede olsa sivaslısın ;) ilk uçakla beklerim güzel çayım acımasın etline benziyorsa kurabiyen istemem kalsın[/FONT][/I][/COLOR] :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben özel davetiye isterim Cayin iyisini ve tazesini icerim Etlimi yesen her defasinda bir daha ve birdaha istersin Tadina doyamadigindan parmaklarini yersin [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=Sweetgirl;209693][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben özel davetiye isterim
Cayin iyisini ve tazesini icerim Etlimi yesen her defasinda bir daha ve birdaha istersin Tadina doyamadigindan parmaklarini yersin [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]tabi tabi yaparız sana özel davetiyeyi istersen üzerinide süsleriz çiçekli böcekli senin sanki uykun gelmiş alenen belli şu dörtlüğe bak düz yazı yazmış sanki[/FONT][/I][/COLOR][/B] |
ela gözlerine o mah yüzüne inandım bende tatllı sözüne nasılsbakacaksın benim yüzüme utanmazsan artık bakta gidelim
|
[B]Helal olsun arkadaşlar iyi gidiyorsunuz,
İnanki bana hiç fırsat vermiyorsunuz, Meğer milletin yüreği aşk ile doluymuş, [COLOR="Red"]SİVASLILAR.NET[/COLOR]te bahanesi olmuş![/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209538][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Senin yoklugundan biraz faydalanayim dedim
Birazda digerlerin gazina geldim Sana ne kadar laf atsamda, birseyi unutmussun Senin kadar ben hic bir zaman olamam, bunuda herkes duysun. [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Teşekkür ederim Sweet beni şımarttın, Hafiftende koltuklarımı kabarttın, Atışmalar söylevler hepsi bir tarafa, İnanki sende çok iyi bir Aşıksın. [/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SivasLady;209568][B]:) Hayirdir ne oldu
Sitemiz birden doldu Hemsolar bulmus yolu Gözlerim yas dolu :) Umarim herkes köyünü tanitir Bizlerede herseyi anlatir Bizde cok merak vardir Herkesden bilgi almak kârdir[/B][/QUOTE] siteniz güzelmiş çok beyendim tavsiye eden arkadaşa çok teşekkür edrim ben sivaslı deyilim bilmenizi isterim isterseniz eğer sizlere kendi köyümden resimler gösterebilirim |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
BİR GÖNÜL NEDİR Kİ SENİN SEVGİNE
CANIMDAN CAN İSTE ÖMRÜMDEN ÖMÜR YETERKİ SEV BENİ ANLA HEP BÖYLE CANIMDAN CAN İSTE ÖMRÜMDEN ÖMÜR DÜNYAYI VERSİNLER SENİN İÇİN HİÇ BİR ŞEY AŞKIMA BEDEL OLAMAZ SEN BÖYLE SEVDİKCE ETMEM İTİRAZ CANIMDAN CAN İSTE ÖMRÜMDEN ÖMÜR |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:11. |