Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ASKER (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13886)

Abdurrahman 58 06.10.2008 22:06

-->: ASKER

doğuya çıksada elden bişey gelmez...herşey önce Allah'a sonra mehmetçiğe emanet Dualarımız onlarla...

54_askerim_54 06.10.2008 22:11

Cevap: ASKER

AMİN SAĞOLUN TŞKRLER AMA ANLAYIN BENİ ÇOK ZOR İNANIN Kİ BU TERÖR İLLETİ HERKESİ YAKTI

abdullah özdil 07.10.2008 12:20

bende geliyom arkadaşlar perşembe akşam saat 10 da konyadan biniyom perşembe sabah ilk çayımızı içeriz sivasta topçuymuşum unutmadan sölem onuda inş görüşürüz cümleten hayırlı teskereler

baran27 07.10.2008 13:21

--->: ASKER

hoşgeldin sevageldin apdulah kardeş sivasımıza

ecem3334 07.10.2008 13:37

--->: Cevap: ASKER

[QUOTE=54_askerim_54;317226]AMİN SAĞOLUN TŞKRLER AMA ANLAYIN BENİ ÇOK ZOR İNANIN Kİ BU TERÖR İLLETİ HERKESİ YAKTI[/QUOTE]

cnm sende bendensin bende çok korkuodum sivastan dağıtımda doğuya gidicek diye ama ben çok araştırdım dağıtımda temel tepede kileri özellikle genelde kıbrısa yolluyolar ve ki benim sevgilimide kıbrısa yolladılar yada batıya ama daha çok kıbrısa gidio ayrıcada sen kıbrıs diyince korktun sanırım dua et de kıbrısa gitsin kıbrıs da çok ii oluyormuş askerlik ordada ne terör var ne bişey kıbrısda sınırda olanları braz zorluyolarmış ama sınırda olmazsa güzel bir askerlik yapabiliyormuş allahım tüm askerlerimizi sevdiklerine kavuştursun ne diyim :) asker beklemek çok zor heleki sevdiğinse :S

yasar_mutlu 07.10.2008 16:36

bende bugun aldım silüsü =)

sınıf : PİYADE
özellik : [COLOR="Red"](P-302) TEMEL EĞİTİM-2[/COLOR]

5 Cİ P.EĞT.TUG 1 Cİ P.ER EĞT.TB.K.LİĞİ - SİVAS

aynen bu şekilde yazıyor arkadaslar ama ben gorevimi anlayamadım :)) ulastırmaların arasına gidiyorum her halde bizde oyle olucaz zannedersem

[COLOR="Red"]TEMEL EĞİTİM-2[/COLOR] -- anlamını bilen varsa yardımını bekliyorum :))

herşeyden önce ne olursak olalım allah herkese sağlıklı bi şekilde bitirip gelmesini nasip etsin .. herşeyde bi hayır vardır .

n3co 07.10.2008 20:05

- Evet arkadaşlar bunlar sön sözlerim, yarın trene biniyorum. Şimdiden Herkeze Hayırlı Teskereler. İçini Rahat Olsun Kıbrıs'ta Askerlik Yapmak Ayrıcalıktır. Abim Orda Yaptı Ve Daima Su Bulunuyor Dedi. Yani Su Sorunu Yok Oranın.

- Fatih Hoca Ve Diger Arkadaşlar Umarım Orda Görüşürüz. Son Defa Allah(c.c) Emanet Olsun...

- MUHTAÇ OLDUGUMUZ KUDRET DAMARLARMIZDAKİ ASIL KANDA MEVCUTTUR..!

kral_askeri_mlz 08.10.2008 13:08

sivasımız hakkında ki ön yargılı arkadaşlarımıza önemle duyurulur yaşanacak engüzel illerden biridir bunu gelince daha iyi anlayacağınıza eminim.sivasımızda askeri malzeme konusun da kral askeri malzeme adı altında perakende satış noktamızla hizmet vermekteyiz hatta firmamız şafak58 markası adı altında toptan tüm türkiyedeki birliklere hizmet vermektedir.satış noktamız sivasın merkezi yerinde olup yeni gelen arkadaşlarımıza yardımcı olacağımızdan şüpeniz olmasın bunu gelen arkadaşlarımızdan öğrenebilirsiniz şuan yanımdaki fatih hoca ve asker41_58 rumuzlu arkadaşların tavsiyesi üzerine boyle bir açıklama gereği hissettik saygılar selamlar:))))

Sinasi YARAR 08.10.2008 13:49

bu aksam bende biniyorum istanbuldan 9:30 arabasına sivas huzur Şinasi YARAR geliyorum arkadaşlar Görüşmek üzere.

fatihhoca 08.10.2008 15:43

arkadaşlar sivastayım bu gece misafirhanede kalıyoruz. asker 41 rumuzlu arkadaşım fethullah aslan ile.yarında bekliyoruz yaşar ı samet i ve ali özden i birlikte gireceğiz nizamiyeden içeri. bu arada sivas güzel şehir ve soğuk değil bugün onu gördüm aynı trakya gibi havasına güven olmuyo demekki . ve sivas halkıda çok sıcak bunuda sölemek isterim.artık fırsat bulursak buraya yazarız olmadı dağıtımda yazacağız.tecrübelerimizi paylaşırız. şimdilik allaha emanet olun. ves selam

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:34.