![]() |
Cevap: Üstteki Üyenin Neyini Kıskanıyosun?
[B]Yeni yaptığı imzasını kıskandım.[/B]
|
valla müthiş bir imzan var kardeşim ama kıskanmadım hoşuma gitti :) :)
|
[B]İsrail'in yapmış olduğunu bu ayıbı güzel bir şekilde dile getirmişssiniz.
İmzanız çok güzel.[/B] |
[B]valla şimdilik kıskanacak birşey göremiyorum :) (saten pek kıskançta değilimdir.)[/B]
|
[B]Ben seni kıskanmadım hem niye seni kıskanamki sen yeni üye olmuşsun:D:D[/B]
|
Ben kardesimin actigi ilginc konulari ve yaptigi güzel yorumlari cok kiskaniyorum, aslinda imreniyorum da denebilir.
|
abim çok güzel şiir yazıyor onu kıskanıyorum açıkçası :)
|
valla imzasini kizkandim .....................cok güzel
|
Recep Yazıcıoğlu (1948 - 2003)
2 Haziran 1948'de Trabzon'un Sürmene ilçesinde doğan Recep Yazıcıoğlu, yüksek öğrenimini Ankara Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. 1975 yılında askerliğini Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda asteğmen olarak yaptıktan sonra, 1968 yılında, Aydın Maiyet Memuru olarak göreve başladı. 1971 - 1984 yılları arasında sırasıyla Kalkandere, Bahçe, Hamur, Ayvacık, Kırıkhan, Alaca, Akçakoca kaymakamlıkları görevinde bulundu. 1971 - 1984 yılları arasında, sırasıyla Kalkandere, Bahçe, Hamur, Ayvacık, Kırıkhan, Alaca, Akçakoca ilçelerinde kaymakamlık görevinde bulundu. 1984 yılında Tokat Valiliği'ne atandı. Daha sonra, 14 Ağustos 1989'da Aydın Valisi olarak göreve başladı. 19 Ağustos 1991 tarihinde Erzincan Valiliği'ne atandı ve bu görevinden sonra, 26 Eylül 1999'da da Merkez Valiliği'ne getirildi. Evli, üç çocuk ve bir torun sahibi olan Recep Yazıcıoğlu, zaman zaman yaptığı sistem eleştirileriyle ve aykırı görüşleriyle dikkat çekti. Son olarak Denizli Valiliği görevinde bulunan Yazıcıoğlu, 2 Eylül 2003'de Eskişehir-Ankara Yolu üzerindeki Temelli Belediyesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Ankara İbn Sina Hastanesi'ne yatırılan Yazıcıoğlu, kazadan iki gün sonra bitkisel hayata girdi. Türk halkının yakından tanıdığı ve çok sevdiği Vali Recep Yazıcıoğlu, 8 Eylül 2003'de Ankara İbn Sina hastanesi'nde vefat etti. Cenazesi bir gün sonra, Söke ilçesinde defnedildi. |
arkadaşlar nedense böyle değerli insanlar neden ölüyor bu bir kazamı yoksaaa suikatsmi olduuu çünkü flimi izledim izleğim zaman anladımkiii türkiyede öyle oyunlar varkiiiii biz bilmiyoruzzz denizlide maden tekik aramada neler neler var uranyım mafyasımı dersiniz bilmemmm bir amerikalı diyorkiiiiii türklerin en çok hangi huylarını seviyorum diyor amerikalıı,, türkler bir olayııı çabuk unuturlar mesela adnan kahveci .... recep yazıcıoğlu trafik kazasında öldü ve unutulduuuu ama bizler hiçte unutmaya uyutulmaya niyemiz yok ve tüm arkadaşlarımızda unutmamalıııı dostunu düşmanını
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:25. |