![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yine aksam oldu sözler duruldu,
Güzel ceylan gözlerinden vuruldu, Sandalli da saga sola savruldu, Gayri neye varir hallarim benim. |
Yahu sandallı nerelerdesin
Düz yolu bıraktın derelerdesin Suratın hep yara berelerdesin Dayak mı yedin birinden yoksa |
Ela gözlerinde sevdam tütüyor,
Bir derdim var hepisine yetiyor,, Bülbüllerim susmus baykus ötüyor, Gayri nere variir hallerim benim. |
[QUOTE=sivaBURs;339846]Yahu sandallı nerelerdesin
Düz yolu bıraktın derelerdesin Suratın hep yara berelerdesin Dayak mı yedin birinden yoksa[/QUOTE] Hanim bugün dizileri kacirdi, Laptopu bulup benden asirdi, Dizileri nette gözden gecirdi, Ondan gelemedim özür dilerim. |
[QUOTE=sandalli;339849]Hanim bugün dizileri kacirdi,
Laptopu bulup benden asirdi, Dizileri nette gözden gecirdi, Ondan gelemedim özür dilerim.[/QUOTE] Ha demek bu yüzdendi geç geldiğin Anlaşıldı kimden dayak yediğin İyi haşat etmiş yende dediğin Acep ne olacak hallerin senin |
Sivasburs kardesim nerelerdesin,
Yoksa yad ellerde biriylemisin, Bizi buralarda yalniz biraktin, Yoksa sen baska gönüllerdemisin |
Kronick gelmezsin neden buraya
Atlarsın habire ordan oraya Bir mehem bulupta sürsen yaraya Sandallı kardeşim bak dayak yemiş |
[QUOTE=sivaBURs;339853]Ha demek bu yüzdendi geç geldiğin
Anlaşıldı kimden dayak yediğin İyi haşat etmiş yende dediğin Acep ne olacak hallerin senin[/QUOTE] Hanimdan bugün yemedim dayak, O dizi izledi ben aglayarak, Geceye ulastim O`nu bekleyerek, Böyle mazlum kocaya dayak olur mu.:) |
[B][COLOR=darkorange]sandallı kafamı dinlerim demiş
kırık kafa nasıl dinlenirmiş kafası hala ütü izi taşıyor sandallı kılıbıklaşma erkeklik gidiyor [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;339856]Sivasburs kardesim nerelerdesin,
Yoksa yad ellerde biriylemisin, Bizi buralarda yalniz biraktin, Yoksa sen baska gönüllerdemisin[/QUOTE] Gönül işi bırakalı çok oldu Gönlümü öldüren en son ok odu Önce vardı sonra birden yok oldu Boşver açma benim yaralarımı |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:23. |
|