![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=_DuMaN_58;618423]
Bir kız tanıdım, pek tatlı. İnanmadım önce, sevgisini sardı. Karar verdim, sonsuza dek onunla olmalı. İnanmamakta haklıymışım, bir kalemde sildi attı.[/QUOTE] Herşeyin hayırlısı olsun duman Sonra olmasın haller yaman Sürüyü kurda kaptırmasın çoban İnanır inanır biraz daha çabala duman:) |
Niye dinliyorsun derler, damar
Derdimizden başka anlayan mı var Sevmek bize olmuş haram Dinledikçe azar bu yaram. |
[QUOTE=_DuMaN_58;618423]Bir kız tanıdım, pek tatlı.
İnanmadım önce, sevgisini sardı. Karar verdim, sonsuza dek onunla olmalı. İnanmamakta haklıymışım, bir kalemde sildi attı. [CENTER][B]Sevdalarda varsa cikar Sevilen tez bikar Sana el gibi uzaktan bakar Gönlümün sandali batti..][/B][/CENTER] |
[B][COLOR="Red"]Yaralar azar, caylar gözde yas.
Aska düsen gönüldedir yas Yürek aciyorsa, zaman eder tas, Tas yüregimi yosun baglamis [/COLOR][/B] |
Kalbim Ona kırgın değil,
Sadece sevgiye aç, doymamışcasına. Şu gözlerim bana kefil. Arıyorum eski günleri, hiç bulmamışcasına. |
Bizi çok bağlamasın rengi, cinsi ve türü,
İnsanları sevelim Yaratandan ötürü, Sevelim sevilelim budur İslam kültürü, Bayramınız mübarek, kutlu olsun dostlarım. |
Yaratılanı sevelim yaratandan ötürü dersiniz
Kadına şiddet, çocuğa şiddet, hayvana şiddet ,doğaya şiddet türlü türlü görmezsiniz Bu ülkenin %99 u müslüman dersiniz Gözlerim bozuk herhalde ben göremiyorum İyi bir göz doktoru tavsiye eder misiniz? |
Var dediler bir forum adı sivaslılar net
hemşerilerinin halini gör açık ve net sivas kongresini yapan atalar torunlarını görselerdi şayet derlerdi var mı böyle ihanet memleket elden gitmiş bu ne rehavet Uyandırmaya çalışanlara reva mı bu eziyet Hadi bunu da silin umumu-heyet |
[QUOTE=nene-hatun;621020]Var dediler bir forum adı sivaslılar net
hemşerilerinin halini gör açık ve net sivas kongresini yapan atalar torunlarını görselerdi şayet derlerdi var mı böyle ihanet memleket elden gitmiş bu ne rehavet Uyandırmaya çalışanlara reva mı bu eziyet Hadi bunu da silin umumu-heyet[/QUOTE] ozanları kökten sildi umumu heyet amaçlarına ulaştılar ila nihayet birdaha buraya gelirsem şayet sivsasımı özlediğimden dir bilesiz |
[QUOTE=OSMAN ECE;621026]ozanları kökten sildi umumu heyet
amaçlarına ulaştılar ila nihayet birdaha buraya gelirsem şayet sivsasımı özlediğimden dir bilesiz[/QUOTE] atalarımız boyun eğseydi amaca vatan kalır mıydı acaba yılmak yok devam savaşa Bu yakışır aşıklar diyarı Sivas'a |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:24. |
|