![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Darılma sandallı sözlerimize
Takıldık biraz kızma sen bize Al ayak altına vur eze eze Kardeşimsin benim iyi geceler |
Ben ilacladim kafada ki yarigi,
Kafama doladim beyaz sarigi, Alirsam elime kirilmaz korugu, Kirarim kafani sende aglarsin. |
[QUOTE=sivaBURs;339882]Darılma sandallı sözlerimize
Takıldık biraz kızma sen bize Al ayak altına vur eze eze Kardeşimsin benim iyi geceler[/QUOTE] Sen yigitsin yigitlere kizilmaz, Siz olamazsaniz burda durulmaz, Sazimiz calinmaz, siir yazilmaz, Sanada dilerim iyi geceler |
Bende gidem gec oldu artik,
Saz ile sözü sohbete kattik, Icimizde ki kötülükleri attik, Herkese iyi geceler dostlar. |
[B][COLOR="Indigo"]Sabah oldu gene başlayalım atışmaya,
Nered bu insanlar uyanınsana. Bu sessizlik yakışmıyor Sivas'a, Haydi başlayalım yazışmaya.[/COLOR][/B] |
[quote=HaZaN;339925][B][COLOR=indigo]Sabah oldu gene başlayalım atışmaya,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]Nered bu insanlar uyanınsana.[/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Bu sessizlik yakışmıyor Sivas'a,[/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Haydi başlayalım yazışmaya.[/COLOR][/B][/quote] Bugün sabah hava kapalı yağmurlu Ozanlar uyumaz olur günleri uğurlu Şimdi uyandırır ozanları bu uğultu Sivas'ın ozanlarıda pek gururlu;) |
eğer beni soruyorsan nazlı yar,
bir kuru ranzada yatar dururum, eğer özlediysen dertli sazımı, her gece neydem çalar dururum... |
eski günler hayalimden gitmiyor,
sayarım şu kara günler bitmiyor, çok söylerim dertli gönül yatmıyor, şu dertli sinemi döver döver dururum... |
güldürmedi zaten o felek baştan,
ağlarım kurumaz gözlerim yaştan, her gece görürüm o yari düşte, sabahlara kadar ağlar dururum. |
[QUOTE=arifcoskun;339926]Bugün sabah hava kapalı yağmurlu
Ozanlar uyumaz olur günleri uğurlu Şimdi uyandırır ozanları bu uğultu Sivas'ın ozanlarıda pek gururlu;)[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Ozanlar ozanlar diye bağırırsın, Hadi sende katıl bize belki ayılırsın.:D Ya uzaktan öyle bakarsın, Yada bizimle atışmaya katılırsın.[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:55. |
|