![]() |
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]OSMAN ÖZTUNÇ - ÜSKÜDARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR [/B]
|
[B][I]Hasan Yılmaz-İstanBul AgLıyor........[/I][/B]
|
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR="Red"]OSMAN ÖZTUNÇ- ÜSKÜDAR[/COLOR][/B]
[B]ELLERİN BUZ YÜZÜN SOĞUK SESİN BOĞUK RENGİN KAÇMIŞ KARMI YAĞDI SOKAKLARA ÜŞÜDÜNMÜ AH ÜSKÜDAR.SENDEMİ SAHİPSİZ YORGUN BOYNU BÜKÜK KALDIN SÖYLE HEP GÖZLERİN DALGIN BAKAR NE VAR AKLINDA ÜSKÜDAR KAÇ GÜN KAÇ GECE UYKUSUZ AHLARA DÜŞTÜK VAKİTSİZ.BEN KAÇARIM KURALSIZCA SEN AĞLARSIN AH ÜSKÜDAR ÜSKÜDAAR!ÜSKÜDAAR!ÜSKÜDAR YANIYOR!! ÜSKÜDAR YANIYOR ÜSKÜDAR YANIYOR BEN ARANIYORUM!MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER GÜLÜM OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ.KARAKOLLAR BASKINDA VURGUN YER POLİSLER KUKUMAULAR KAN EMER.İHTİLAL NAMLUSUDUR ÜSKÜDAR YANAR DURUR POLİSTEN KAÇAR BİR ADAM.RADYOLAR BENİ SÖYLER GAZETELERDE ADIM VAR PARKAMIN DERDİNDE ÜÇ BEŞ P.Ç ÖLDÜR ÖLDÜR ÖLDÜR ÖLDÜR HERGÜN SENİN DERDİNDEYİM YÜREĞİNDEN SÖK AT BENİ HER GÜN SENİ DÜŞÜNMEKTEYİM...[/B] |
[B]Koca Reis
Hey gidi Koca Reis gidiyorsun ha... Sen adam gibi yaşamanın bedelini Biz senin bedenini vurup sırtımıza gidiyorsun ha Ne diyeyim şimdi İyi mi ettin diyeyim Kalan... kalan yok be reis Belki bir küçük anı,bir hatıra.. İçimde tuhaf bir his sana geldi diyor şimdi belki de sıra Pekala, başüstüne ölüm çoktan kabulüm Nasıl olsa çocuklar büyüdü üç buçuk emekli aylığımla geçinir gider karım Lakin benim korkum şiirlerim kalır diye yarım Satılır diye bir mahalle bakkalına kitaplarım; Zeytin sarılır,helva sarılır, Kalırsa duvarda bir resmin kalır Bir de kapı zilinde bir müddet ismin Sonra unutulur cismin dahi Hey gidi Koca Reis Gidiyor musun sahi! Hatırlar mısın aynı yıl bitirmiştik okulu Senin tayinin Anadolu'ya çıkmıştı da "Giderim ulan, demiştin,güle oynaya giderim" Ve güle oynaya gitmiştin bir akşam treniyle Gerçi sık sık mektuplaşırdık Oraları anlatırdın bizlere Değişmeli, derdin buraların makus talihi Yine oralardan bir öğretmenle evlenmiştin çağırmıştın da gelememiştik; İş,güç,meşgale işte biraz da bahane... Hatırlar mısın nasıl da kızmıştın "Ulan, siz benim cenazeme de gelmezsiniz!" demiştin.. Geldik be Koca Reis, geldik Sen adam gibi yaşamanın bedelini biz senin bedenini vurup sırtımıza gidiyor musun sahi Nedense en çok da bana kızardın "Bırak ulan bu aşk,meşk şiirlerini."derdin Yazacaksan memleket meselelerini yaz Öyle Erenköy'de oturup köylü geldim,köylü gideceğim,hikayelerini kimse yemez Buralar yok yoksul,buralarda akşamlar ayaz Buralara ne kimse kimse geliyor ne de yaz Tutturmuşsunuz varsa yoksa bizim kuşak İnsan, insanlarına olmalı taşına toprağına olmalı İnsan vatanına olmalı uşak Gelmeyin ulan demiştin Cenazeme dahi gelmeyin! Geldik be Koca Reis geldik; Sen adam gibi yaşamanın bedelini biz senin bedenini vurup sırtımıza gidiyor musun sahi Kalan...Kalan yok be Reis Satılır pantolonun bir eskiciye Kömürlüğe atılır haftasına masan Kalırsa duvarda bir resmin kalır Belki kapı zilinde bir müddet ismin Sonra, unutulur cismin dahi Hey gidi Koca Reis Gidiyor musun sahi! [/B] |
[B][I]Son qUnLeRın MoDa SaRkIsI:).
AşK-ı ViRaNe...[/I][/B] |
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
EY KOCA REİS
HANİ DERDİK HAYAT YALAN ÖLÜM BİZE OYUNCAKTI DÜNYADA TEK KALSAK BİLE ASLA DÖNMEK OLMAYACAKTI. |
[B][I]İsTanBuL AttAcK-İsTanBuL qEcELeRi...[/I][/B]
|
[B][I]S4qOpA K4jMeR-B4yT4R.....................[/I][/B]
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Dr. Alban - No Coke[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[COLOR="Red"][B]mor ve ötesi - bir derdim var
bengü - unut beni[/B][/COLOR] |