![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=HaZaN;339936][B][COLOR=indigo]Ozanlar ozanlar diye bağırırsın,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]Hadi sende katıl bize belki ayılırsın.:D[/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Ya uzaktan öyle bakarsın,[/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Yada bizimle atışmaya katılırsın.[/COLOR][/B][/quote] Neden sitem edersin hazan gülleri gibi Benim hakkımda sana kim ne dedi Almışın elinde oklava kovalarsın beni Yani iyi birde dövseydin bari:D |
Selam size nazli calan ozanlar,
Oturup burada destan yazanlar, Ozanin ardindan kuyu kazanlar, Birgün olur elbet hesap verirler. |
[quote=sandalli;339947]Selam size nazli calan ozanlar,
Oturup burada destan yazanlar, Ozanin ardindan kuyu kazanlar, Birgün olur elbet hesap verirler.[/quote] Aldım selamını başım gözüm üstüne İki satır yazayım dedim ozan dilimce Kuyu dedin bu beni üzer derince Adalet var boynumuz kıldan ince ;) |
Bazen takiliyor sözler dilime,
Ne varsa yaziyom bende elimde, Bir kasit yoktur asla gönlümde, Sabah sabah daha uyanamadim. |
[quote=sandalli;339954]Bazen takiliyor sözler dilime,
Ne varsa yaziyom bende elimde, Bir kasit yoktur asla gönlümde, Sabah sabah daha uyanamadim.[/quote] Bazen söz gelir içinden bazen de öz Kitaba yazılır önceden hep ön söz Ateş söner geriye kalır hep köz Uyan sandallım söyler özlü söz |
Öglen oldu ben daha uyanamadim,
Sivasin yokluguna dayanamadim, Iyilik ettim yine de yaranamadim, Balik bilmez Haluk bilir dediler. |
Bir cay kahve icip de gelem,
Ozanlarii sözününden bilem, Uyaninca bende siirler dizem, Size cok tesekkür ederim ustam. |
[B]EyüphanAydın geldi okuldan
Aşıkları gördü bu konuda. Hemen bir konu yazayım dedim Siz değerli büyüklerime :D[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;339970][B]EyüphanAydın geldi okuldan
Aşıkları gördü bu konuda. Hemen bir konu yazayım dedim Siz değerli büyüklerime :D[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Hoş gelmişsen sefalar getirmişsen, Ama elinde boş gelmişsen. Hiç düşünmedinmi ağbeylerini ablaların sen, Hani bir ikram etmezmisen sen:D[/COLOR][/I][/B] |
Eyüphan okuldan erken mi ciktin,
Yolda geliriken birini mi yaktin, Yoksa bugün tersinden mi kalktin, Neden gelirken bize bisey getirmedin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:42. |
|