![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bu işlerde uzman olman gerekir
Bana karşı azman olman gerekir Yazgı değil, yazman olman gerekir Nâra çektin kimse yutmaz bu gece |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434514]Bu işlerde uzman olman gerekir
Bana karşı azman olman gerekir Yazgı değil, yazman olman gerekir Nâra çektin kimse yutmaz bu gece[/QUOTE] Salim kardeş söz dökülür dilinden, Bilirim ki çok şey gelir elinden, Eğlemeyim seni kendi yolundan, Kardeşim yolcudur durmaz bu gece. |
Sivasa giderken yollardan geçtim
Çok hüzünleri içime koydum Aşığın sevdası İçime doldu Muhsin başkanı rüyamda gördüm |
[QUOTE=sandalli;434530]Salim kardeş söz dökülür dilinden,
Bilirim ki çok şey gelir elinden, Eğlemeyim seni kendi yolundan, Kardeşim yolcudur durmaz bu gece.[/QUOTE] İnce ince atışmaya başlasam Ayırmadan sandallıyı taşlasam Tuttuğumu hasır hasır haşlasam Herkes susar bir taş atmaz bu gece |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434532]İnce ince atışmaya başlasam
Ayırmadan sandallıyı taşlasam Tuttuğumu hasır hasır haşlasam Herkes susar bir taş atmaz bu gece[/QUOTE] Deliktaştan aşırırım yolunu, El verirsen alamazsın kolunu, Şifa diye yerdi Sivas balını, Salim kardeş küsmüş tatmaz bu gece . |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434532]İnce ince atışmaya başlasam
Ayırmadan sandallıyı taşlasam Tuttuğumu hasır hasır haşlasam Herkes susar bir taş atmaz bu gece[/QUOTE] benle atış başla yazmaya yazdıklarım sakın seni bozmaya ne kadar adı kötü olsada dagda iş verilir her kazmaya :D |
[QUOTE=barikat58;434560]benle atış başla yazmaya
yazdıklarım sakın seni bozmaya ne kadar adı kötü olsada dagda iş verilir her kazmaya :D[/QUOTE] başınada da taş gelirse şaşırma Yandım zaten sen de gelip pişirme Ozanları bir birine düşürme Ben başlarsam kimse tutamaz beni |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434568]başınada da taş gelirse şaşırma
Yandım zaten sen de gelip pişirme Ozanları bir birine düşürme Ben başlarsam kimse tutamaz beni[/QUOTE] başla başlayacagın yere kadar dar gelir sana bu site dar her işte elbet bir hayır var bana yetişmek seni aşar :) |
[QUOTE=barikat58;434570]başla başlayacagın yere kadar
dar gelir sana bu site dar her işte elbet bir hayır var bana yetişmek seni aşar :)[/QUOTE] Maksat atışmaktır takışmak değil Anlaşmalı kavga bakışmak değil Hele bu satte çekişmek değil kralı gelse tutamaz beni not barikat ayrıca avaratın güzelmiş:D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434573]Maksat atışmaktır takışmak değil
Anlaşmalı kavga bakışmak değil Hele bu satte çekişmek değil kralı gelse tutamaz beni not barikat ayrıca avaratın güzelmiş:D[/QUOTE] Kral devri kapandı gitti Barikat yazdı konu bitti Bana en son catan kişi Yogun bakımda 5 ay yattı :D not: ayrıca avatarım güzel evet :) tanıdıkların varsa yönlendirebilirsin abi :D:D |
[QUOTE=barikat58;434577]Kral devri kapandı gitti
Barikat yazdı konu bitti Bana en son catan kişi Yogun bakımda 5 ay yattı :D not: ayrıca avatarım güzel evet :) tanıdıkların varsa yönlendirebilirsin abi :D:D[/QUOTE] Bu sayfa çok ağır yazamıyom ki Hürmetim var sana kızamıyom ki Gece fazla nette gezemiyomki Diğer dostlar neden ötmez bu gece not. bikaçtane var yakında yollarım |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434579]Bu sayfa çok ağır yazamıyom ki
Hürmetim var sana kızamıyom ki Gece fazla nette gezemiyomki Diğer dostlar neden ötmez bu gece not. bikaçtane var yakında yollarım[/QUOTE] Meydanı boş buldun öttür kuşunu, Bir yumrukta yaracağım kaşını, Benimle atışıp o kel başını, Taştan taşa vuracaksın bu gece. |
bizim oralarda çalarlar dümbelek
senin gibilerine derler içi boş kelek gel sen bizi fazla kızdırma senin hesabını da burada kesiverek.barikat |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434650]bizim oralarda çalarlar dümbelek
senin gibilerine derler içi boş kelek gel sen bizi fazla kızdırma senin hesabını da burada kesiverek.barikat[/QUOTE] güneş görür ısınırsın barikatı görür kasınırsın yumrugumu sıkarsam kasın gözün açılırsın :D |
[QUOTE=barikat58;434652]güneş görür ısınırsın
barikatı görür kasınırsın yumrugumu sıkarsam kasın gözün açılırsın :D[/QUOTE] sazım çalar dertli çalar kafam bozuk bu sıralar canımı sıkma barikat indiriveririm havanızı valla:D |
Salim dedi sözü, yoktur cözümü,
Gülmekten yaş etti iki gözümü, Yedirdin herkese kendi sözünü, Taktir ettim seni büyük ozansın. |
vakitsiz öten horozu keserler
kurban pınarında meze ederler barikatla sandallıya catılmaz adamı çerez niyetine yerler :D |
hehee cok komikk yhaa:D
|
[QUOTE=barikat58;434655]vakitsiz öten horozu keserler
kurban pınarında meze ederler barikatla sandallıya catılmaz adamı çerez niyetine yerler :D[/QUOTE] dönderip durma burada lafı aynı sözler tırmalar kulağı sen neyi eziyorsun bre üzüm hoşafı bana göre er kişi bilmeli yerini |
Salim bilmez ozanların hasını,
Barikat alacak senin pasını, Kafana vurursa kahve tasını, Al kanlar akitir, serilin yere. |
sana kim der ki ozansın
kafadan sıkarak yazansın olta atsam tutulursun sazandan daha sazansın :D |
Hoşafı koymuşlar kaynar kazanda,
Hiç insaf yok mudur bunu yazanda, Barikat´ın kafasını bozanda, Vahlar geldi senin başına Salim. |
[QUOTE=barikat58;434661]sana kim der ki ozansın
kafadan sıkarak yazansın olta atsam tutulursun sazandan daha sazansın :D[/QUOTE] ozanın tabiyatında var kardeşlik bizim lafımızda olmaz esik kesik biz sana başta burası er meydanı dedik gel yine de bizde kalsın efendilik |
bak sen delik taşlısın
babam gibide yaşlısın aklını başına almazsan bu yollarda tozlanırsın :D |
Salim tirstı belli oldu kaçacak,
Barikat yüzünde çiçek açacak, Ozanım yürekten sözler taşacak, Barikat kazandı yine savaşı. |
ben yazarsam siyah olur sayfan
sen yetmiyorsun gelsin tayfan hep eziliyorsun bey amca baktımda mısralar çok eyfan :D |
Salim kabul etmiş olmuş bak mağlup,
Bu yolda yenilen sayılır galip, Eğer ki çıkarsa dörtlüge talip, Yazarız satarız, hemde ucuza. |
salim amca anlamadım maksadını
yeniliyorsun kır su keçi inadını mezar taşın hazırlandı zaten Allah affetsin taksiratını :D |
[QUOTE=barikat58;434667]bak sen delik taşlısın
babam gibide yaşlısın aklını başına almazsan bu yollarda tozlanırsın :D[/QUOTE] aşık söyler dinmez gözün yaşları saçar eteğinden incileri taşları sevgisiz güller sararmış solmuş aşığın gönlüne bir hüzün dolmuş not devamı sabah 7.de barikat bekleriz inşallah:D |
hadi yazsana tırsdınmı yoksam
senin şiirler benden dört noksan bak sen bir yazmadan dört yazdım diyorum ki artık barikattan korksan :D not:akşamın hayrı sabahın seherinden iyidir :D [QUOTE=deliktaşlısalim;434676]aşık söyler dinmez gözün yaşları saçar eteğinden incileri taşları sevgisiz güller sararmış solmuş aşığın gönlüne bir hüzün dolmuş not devamı sabah 7.de barikat bekleriz inşallah:D[/QUOTE] nerden buldun toplama sözleri yaşları akıtmaz delikanlı gözleri belli ki sen tanımazsın fazla ama mezarlıktakilere sor bizleri :D |
[QUOTE=barikat58;434678]hadi yazsana tırsdınmı yoksam
senin şiirler benden dört noksan bak sen bir yazmadan dört yazdım diyorum ki artık barikattan korksan :D not:akşamın hayrı sabahın seherinden iyidir :D nerden buldun toplama sözleri yaşları akıtmaz delikanlı gözleri belli ki sen tanımazsın fazla ama mezarlıktakilere sor bizleri :D[/QUOTE] kim deme gücenirler sen bilirsin bunlar kimler fazla konuşup durma orada senin diline biber sürerler |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434683]kim deme gücenirler
sen bilirsin bunlar kimler fazla konuşup durma orada senin diline biber sürerler[/QUOTE] ilham geldi gitmiyor salim abi yetmiyor sen git hadi evine attıkların tutmuyor :D |
[QUOTE=barikat58;434684]ilham geldi gitmiyor
salim abi yetmiyor sen git hadi evine attıkların tutmuyor :D[/QUOTE] gel sana gösterelim sazı şimdi buldun işte sen papazı bizle daha fazla uğraşırsan alırız işte böyle havanı |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434687]gel sana gösterelim sazı
şimdi buldun işte sen papazı bizle daha fazla uğraşırsan alırız işte böyle havanı[/QUOTE] sende anlasan yerin ozanlar degil tutmuyor kıvamı bilmiyorsun yazmayı öpmeni istemem bükemedigin ele egil sen git tarlayada al eline kazmayı alırsam papazı oyunu cizerim kozlarıda ceker hem seni üzerim fazla falso yapmadan gidersen belkide ben seni affederim sen bir yazarsın ben üç artık bana yetişmen güç şimdi pes edersen eger yazdıklarını sayarım hiç :) |
Ustaymış Barikat demiş sözünü,
Bir yumrukta patlatmışşın gözünü, Yokuş etmiş Salim beyin düzünü, Seçilmiş acemi, usta bu gece. |
iki mısra yazdı ozanmı sandın
sabah yazarım dedi ona kandın takke düştü kel göründü sandallım sende bana inandın :D |
Ağlayacak belli oldu bu Salim,
İki laf söyledi sanmıştık alim, Fazlaca yüklenip olma ha Zalim, Anladık ustasın, Barikat ozan. |
[QUOTE=sandalli;435143]Ağlayacak belli oldu bu Salim,
İki laf söyledi sanmıştık alim, Fazlaca yüklenip olma ha Zalim, Anladık ustasın, Barikat ozan.[/QUOTE] son kez yazsın aglayarak pes ettiginide çaglayarak ustalık benim neyime usta sensin bende çırak |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434687]gel sana gösterelim sazı
şimdi buldun işte sen papazı bizle daha fazla uğraşırsan alırız işte böyle havanı[/QUOTE] Kızdırmışlar deliktasli ozanı Çarpar anında karşı koyanı Geç kaynar hep hedik kazanı Barikat aldınmı sen şimdi havanı:D |
[QUOTE=arifcoskun;435150]Kızdırmışlar deliktasli ozanı
Çarpar anında karşı koyanı Geç kaynar hep hedik kazanı Barikat aldınmı sen şimdi havanı:D[/QUOTE] [B][I][COLOR=darkred]Onun adı barikattır engel tanımaz,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]Kimsenin gözünün yaşına da bakmaz :)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]Salim abiyi de bu gidişle susuturamaz.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#8b0000]Barikattın hızınada kimse yetişemez.[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:56. |
|