![]() |
|
Cevap: Aşıklar Atışması
[QUOTE=SivasLady;340081][B]"günaydin" ero, yine gec kaldin
görürdün konuyu, forumlara baksaydin sen iddialisin, ama önceden olsaydin burda herkes usta haberini alsaydin[/B][/QUOTE] [B] Bugün kafam biraz dalgın, Üstelik canımda sıkkın, Kendimi toparlamam gerekir, Gönlümde var bir yangın... :D:D:rolleyes::rolleyes: [/B] |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
sensiz bu eller haram bana
ne deyimki artik ben sana ben bu Askin zehrini ictim kana kana |
Ero buraya ne krallar geldi,
Onlarda ozanin degerin bildi, Bize laf atip sonra lafini yedi, Söyle güzel güzel can feda sana. |
[B][COLOR="Red"]Canimi koymustum senin yoluna
Ne dersen kabulum sakin utanma Giderim gulerek kafana takma Eger sevmiyorsan soyle bana[/COLOR][/B] |
Sizden ne coban olur ne koyun
Asiklik nedir gelin bana sorun Orda laf atmayla olmaz Sazinizi elinize alip gelin |
[QUOTE=dertli58;340162]sensiz bu eller haram bana
ne deyimki artik ben sana ben bu Askin zehrini ictim kana kana[/QUOTE] Ne silarsin dertli dertli, Vurursun saza kirarsin teli, Ne dalini kir ne incit gülü, Sabret elbet Allah büyüktür. |
[QUOTE=dertli58;340168]Sizden ne coban olur ne koyun
Asiklik nedir gelin bana sorun Orda laf atmayla olmaz Sazinizi elinize alip gelin[/QUOTE] Burada yazariz yoktur hakaret, Senin gibilerle olunmaz sohbet, Alda git sazini, gel etme zahmet, Kirarim sazini kafanda senin.:) |
[QUOTE=dertli58;340168]Sizden ne coban olur ne koyun
Asiklik nedir gelin bana sorun Orda laf atmayla olmaz Sazinizi elinize alip gelin[/QUOTE] Niceleri gecti sen gibi burdan, Koc olsan bile olmazsin kurban, Alirim anahtarin kalirsin yayan, Sözlerini güzel söyle gardasim. |
Cevap: Aşıklar Atışması
[QUOTE=ero;340095]duysun Arif abi
ölüler yaşayanlar, bu alemde en kraL, benim şiirim o kadar :D:D:D[/QUOTE] Bak ero kardesim kralim dedin, Kendin pisirdin hep kendin yedin, Sonrada arkana bakmadan gittin, Asik olan öyle kolay gider mi. |
Biz dergaha geldik hürmet eyledik,
Arif abilerden dersler ögrendik, Zamani gelince sözler söyledik. Hürmeti elden birakmadik hic. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:17. |
|