![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Haydi bekliyorum cevabin gelsin,
Bu iskence sana burada bitsin, Alim olmayanlar mektebe gitsin, Ögren gel kardesim öyle konusak. |
Cevap: Aşıklar Atışması
[QUOTE=ero;340295][B] ver coşkuyu gidemeyim
hepinize laf yetiştiriyim herşeyi devletten beklemeyin biliyorum bu işte süperim[/B]:D:D:rolleyes::rolleyes:[/QUOTE] Asik olan asik kendini övmez, Meclisin icinde hasmini yermez, Kellesini verir vatanin vermez, Ögren gel kardesim öyle konusak. |
,
[QUOTE=sandalli;340300]Asik olan asik kendini övmez, Meclisin icinde hasmini yermez, Kellesini verir vatanin vermez, Ögren gel kardesim öyle konusak.[/QUOTE] [B] anavatan arıyorsan yanlış yerdesin yiğidin harman olduğu yeri bilirmisin biz Pir Sultan torunuyuz aşıkların kralını sustururuz [/B] |
Yeni ozan gelmis kapiyi acin,
Sizide yenecek bir yere kacin, O`nu karsilamaya gülleri sacin, Bosa giden güllerime yanarim. |
[QUOTE=ero;340301][B] anavatan arıyorsan yanlış yerdesin
yiğidin harman olduğu yeri bilirmisin biz Pir Sultan torunuyuz aşıkların kralını sustururuz [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Biraz fazla ileri gidiyorsun Sen kendini ne zannediyorsun Daha yeni geldin buralara Sen bizleri anlasilan tanimiyorsun[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=ero;340301],
[B] anavatan arıyorsan yanlış yerdesin yiğidin harman olduğu yeri bilirmisin biz Pir Sultan torunuyuz aşıkların kralını sustururuz [/B][/QUOTE] Sen bilirsin Pir Sultani Veyseli, Nereden geliyor derenin seli, Arkana alipta ciliz bir yeli, Kendini asik belleme gülüm. |
[QUOTE=Sweetgirl;340303][B][I][COLOR="Magenta"]Biraz fazla ileri gidiyorsun
Sen kendini ne zannediyorsun Daha yeni geldin buralara Sen bizleri anlasilan tanimiyorsun[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Foruma her zaman neşe katar Çaktırmasa da şiirden iyi anlar Her alan da iyisin ama Bu mani olmamış be yatar |
[QUOTE=ero;340306]Foruma her zaman neşe katar
Çaktırmasa da şiirden iyi anlar Her alan da iyisin ama Bu mani olmamış be yatar[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bak sonra uyarmadi demeyesin Biraz fazla kendine güvenirsin Bana laf yetistiremezsin Sonra hüngür hüngür aglayarak gitmeyesin[/COLOR][/I][/B] |
Sweetgirl mesajin ücbini bulmus,
Sitenin her yani güllerle dolmus, Sandalli da O`nu tebrik edermis, Nede güzel söylen diline saglik. |
Ero dostum eror mu geldi sazina,
Sesin gitti kal mi geldi sözüne, Sevgi merhemini sürde yüzüne, Sonra gel benimle atis kardesim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:17. |
|