Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üyelerimizin Resimleri. ( Üye Fotoları ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15224)

sivaslıgenç 15.02.2008 10:38

Re: ÜyeLerimizin ResimLeri..

Vayyy bizim sitenin mod. harbi yakışıklıymış heee.

FurkaN 15.02.2008 10:39

-->: ÜyeLerimizin ResimLeri..

[B]Senide görmüş olduk :) ... Yakışıklıymıssın hocam... Sivaslı olurda yakışıklı olmaz mı :) Görmediğimiz kimse kaldı mı? [/B]

puar 15.02.2008 10:40

--->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..

[QUOTE=FurkaN;234418][B]Senide görmüş olduk :) ... Yakışıklıymıssın hocam... Sivaslı olurda yakışıklı olmaz mı :) Görmediğimiz kimse kaldı mı? [/B][/QUOTE]

var...
bayan nevigatör :)

yavaş yavaş sıra geldi onada

Serd@r 15.02.2008 10:40

-->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..

[QUOTE=puar;234415]Hakikatende değişmisn serdar :).... misturkeyin en büyük adaylarından biri serdar :D[/QUOTE]

[B]Sağol Orhan ama benim hedefim dahada büyük!
:D :D :D
Teşekkür ederim! [/B]

FurkaN 15.02.2008 10:41

-->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..

[B][QUOTE=puar;234421]var...
bayan nevigatör :)

yavaş yavaş sıra geldi onada[/QUOTE]

O resim koymaz... Koyarsa da öyle bebeklik çocukluk türü bir şey koyar :)[/B]

puar 15.02.2008 10:42

--->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..

[QUOTE=Serd@r;234422][B]Sağol Orhan ama benim hedefim dahada büyük!
:D :D :D
Teşekkür ederim! [/B][/QUOTE]

mstafadan yakışıklı olmasadanda kanında sivaslılık olduğu için haliylede yakışıklısın...şimdi oy versem mustafamı senmi :rolleyes: düşünmem lazım :rolleyes::)

puar 15.02.2008 10:43

--->: -->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..

[QUOTE=FurkaN;234423][B]

O resim koymaz... Koyarsa da öyle bebeklik çocukluk türü bir şey koyar :)[/B][/QUOTE]

bidene göz resmi koymuştuk...ama kimbilir kimin resmiydi...ama koyacak bi gün ben eminim...tabi izin alabilirse :D

Serd@r 15.02.2008 10:45

-->: --->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..

[QUOTE=puar;234424]mstafadan yakışıklı olmasadanda kanında sivaslılık olduğu için haliylede yakışıklısın...şimdi oy versem mustafamı senmi :rolleyes: düşünmem lazım :rolleyes::)[/QUOTE]

[B]Mustafa MaaşAllah tığ gibi delikanlı bende olsam onu derim,hem bizi beğenen zaten beğenmiş!:)[/B]

FurkaN 15.02.2008 10:47

-->: --->: -->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..

[B][QUOTE=puar;234425]bidene göz resmi koymuştuk...ama kimbilir kimin resmiydi...ama koyacak bi gün ben eminim...tabi izin alabilirse :D[/QUOTE]

Bence imkansız... Koymaz... İzinle ilgisi yok bence kendisiyle ilgili, kendini gizlemeyi seviyor... :)

Bu arada burada cuma vakti geldi :) size iyi muhabbetler...[/B]

sivaslıgenç 15.02.2008 10:50

Re: --->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..

[QUOTE=puar;234424]mstafadan yakışıklı olmasadanda kanında sivaslılık olduğu için haliylede yakışıklısın...şimdi oy versem mustafamı senmi :rolleyes: düşünmem lazım :rolleyes::)[/QUOTE]

Tabiki bana vereceksin yaa.:DAyıpsın he.Ona çok oy gelir sonra ki oyunu ona verirsin:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:03.