![]() |
Re: ÜyeLerimizin ResimLeri..
Vayyy bizim sitenin mod. harbi yakışıklıymış heee.
|
-->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[B]Senide görmüş olduk :) ... Yakışıklıymıssın hocam... Sivaslı olurda yakışıklı olmaz mı :) Görmediğimiz kimse kaldı mı? [/B]
|
--->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=FurkaN;234418][B]Senide görmüş olduk :) ... Yakışıklıymıssın hocam... Sivaslı olurda yakışıklı olmaz mı :) Görmediğimiz kimse kaldı mı? [/B][/QUOTE]
var... bayan nevigatör :) yavaş yavaş sıra geldi onada |
-->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=puar;234415]Hakikatende değişmisn serdar :).... misturkeyin en büyük adaylarından biri serdar :D[/QUOTE]
[B]Sağol Orhan ama benim hedefim dahada büyük! :D :D :D Teşekkür ederim! [/B] |
-->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[B][QUOTE=puar;234421]var...
bayan nevigatör :) yavaş yavaş sıra geldi onada[/QUOTE] O resim koymaz... Koyarsa da öyle bebeklik çocukluk türü bir şey koyar :)[/B] |
--->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=Serd@r;234422][B]Sağol Orhan ama benim hedefim dahada büyük!
:D :D :D Teşekkür ederim! [/B][/QUOTE] mstafadan yakışıklı olmasadanda kanında sivaslılık olduğu için haliylede yakışıklısın...şimdi oy versem mustafamı senmi :rolleyes: düşünmem lazım :rolleyes::) |
--->: -->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=FurkaN;234423][B]
O resim koymaz... Koyarsa da öyle bebeklik çocukluk türü bir şey koyar :)[/B][/QUOTE] bidene göz resmi koymuştuk...ama kimbilir kimin resmiydi...ama koyacak bi gün ben eminim...tabi izin alabilirse :D |
-->: --->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=puar;234424]mstafadan yakışıklı olmasadanda kanında sivaslılık olduğu için haliylede yakışıklısın...şimdi oy versem mustafamı senmi :rolleyes: düşünmem lazım :rolleyes::)[/QUOTE]
[B]Mustafa MaaşAllah tığ gibi delikanlı bende olsam onu derim,hem bizi beğenen zaten beğenmiş!:)[/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[B][QUOTE=puar;234425]bidene göz resmi koymuştuk...ama kimbilir kimin resmiydi...ama koyacak bi gün ben eminim...tabi izin alabilirse :D[/QUOTE]
Bence imkansız... Koymaz... İzinle ilgisi yok bence kendisiyle ilgili, kendini gizlemeyi seviyor... :) Bu arada burada cuma vakti geldi :) size iyi muhabbetler...[/B] |
Re: --->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=puar;234424]mstafadan yakışıklı olmasadanda kanında sivaslılık olduğu için haliylede yakışıklısın...şimdi oy versem mustafamı senmi :rolleyes: düşünmem lazım :rolleyes::)[/QUOTE]
Tabiki bana vereceksin yaa.:DAyıpsın he.Ona çok oy gelir sonra ki oyunu ona verirsin:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:03. |