Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   En Son İzlediğiniz Film/Filmler (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=18048)

gönlüm58 28.03.2010 23:10

Cevap: En Son İzlediğiniz Film/Filmler

[B]Kimse bu ara film izlemedi galiba?Ben dersimiz Atatürk'e gitmeyi düşünüyorum seyreden varmı?[/B]

zombi 28.03.2010 23:46

korku serisi :

doğmamış..

güzel film.

bi de ;

''garez'' serisi

izleyenlere travsiye edilir

usta

sen yalnız seyredesın dıe ,
2 film

az gerilim

duygusal;

aşk..

alacakaranlık ve

fılımın 2. part'ı

new moon

gönlüm58 28.03.2010 23:49

[QUOTE=zombi;538640]korku serisi :

doğmamış..

güzel film.

bi de ;

''garez'' serisi

izleyenlere travsiye edilir

usta

sen yalnız seyredesın dıe ,
2 film

az gerilim

duygusal;

aşk..

alacakaranlık ve

fılımın 2. part'ı

new moon[/QUOTE]

[B]Not aldım teşekkür ederim,bir kaç gün sesim çıkmazsa merak etmeyin.:D[/B]

HasreT 28.03.2010 23:49

Ben korku filmi izliyemiyorum ne tekil nede çogul, eşim çok sever izlemek ister ama benim yüzümden oda izlemez filim izlerken iyide sonradan bi odadan digerine giderken koşarak gidiyorum,uyuyunca yatagın altından birileri çıkcakmış gibi oluyor :(

gönlüm58 28.03.2010 23:51

[QUOTE=HasreT;538647]Ben korku filmi izliyemiyorum ne tekil nede çogul, eşim çok sever izlemek ister ama benim yüzümden oda izlemez filim izlerken iyide sonradan bi odadan digerine giderken koşarak gidiyorum,uyuyunca yatagın altından birileri çıkcakmış gibi oluyor :([/QUOTE]

[B]Nasılda duygularmı dile getirdin,bir defasında korktum balkona çıktım hava alıyım diye anaaa zaten balkondan yukarı tekke ayna gibi görünüyor...:)[/B]

HasreT 28.03.2010 23:53

[QUOTE=gönlüm58;538648][B]Nasılda duygularmı dile getirdin,bir defasında korktum balkona çıktım hava alıyım diye anaaa zaten balkondan yukarı tekke ayna gibi görünüyor...:)[/B][/QUOTE]

şu an karanlık bi odadayım bir an tırstım korkudan konuşmasak, bide yalnızım uyuyamam sabaha kadar şimdi bile sanki arkamda biri var gönüüülll :confused:

gönlüm58 28.03.2010 23:58

[QUOTE=HasreT;538649]şu an karanlık bi odadayım bir an tırstım korkudan konuşmasak, bide yalnızım uyuyamam sabaha kadar şimdi bile sanki arkamda biri var gönüüülll :confused:[/QUOTE]

[B]Bahsederken böyle tırstık,seyretsek ne yaparız...:D[/B]

Kibrisli 29.03.2010 00:02

Ben gittim abla Dersimiz Atatürk'e... Çocuklar için yapılmış bir film benim gibi büyük umutlarla gidersen hayal kırıklığı yaşatabilir zira belgesel tadında olmuş...
Veda Zülfü ile hiç uyuşmasamda çok beğendiğim bir film olmuş... Dar zamana sığdırılmış ama "Mustafa" dan kat ve kat iyi...
Eyvah Eyvah harika bir film Vizontele Tuuba dan beri ilkkez bukadar güldüm... 2. yarısı özellikle boğazım ağrıdı gülmekten kasılmaktan;)

Korku filmi dersenizde REC diye bir film var sanırım paylaşmıştım izleyiniz, zaman zaman zıplatan bir film ama ona benzer Paranormal Activity diye bir film var reklam dehası bir film 5 para etmez REC daha güzel...

gönlüm58 29.03.2010 00:18

[QUOTE=Kibrisli;538655]Ben gittim abla Dersimiz Atatürk'e... Çocuklar için yapılmış bir film benim gibi büyük umutlarla gidersen hayal kırıklığı yaşatabilir zira belgesel tadında olmuş...
Veda Zülfü ile hiç uyuşmasamda çok beğendiğim bir film olmuş... Dar zamana sığdırılmış ama "Mustafa" dan kat ve kat iyi...
Eyvah Eyvah harika bir film Vizontele Tuuba dan beri ilkkez bukadar güldüm... 2. yarısı özellikle boğazım ağrıdı gülmekten kasılmaktan;)

Korku filmi dersenizde REC diye bir film var sanırım paylaşmıştım izleyiniz, zaman zaman zıplatan bir film ama ona benzer Paranormal Activity diye bir film var reklam dehası bir film 5 para etmez REC daha güzel...[/QUOTE]

[B]Dersimiz Atatürkte ısrarcıyım merak edıyorum.

Eyvah Eyvahı merak ettim eee onada gideyım,

Şimdilik zıplamıyım çok korkunçsa kalsın.:D bilgi için teşekkür ederim...[/B]

ömer yalcin 29.03.2010 04:07

[B]HASRET SANCISI[/B]

[B]FERDI TAFUR VAY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SÜPERDIIII[/B]

[B]POLIS[/B]

[B]BAS ROLLERDE TABIKI BEN ÖMER YALCIN[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:22.