Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Forum oyunları (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=362)
-   -   Şu an kapı çalsa kimin gelmesini isterdiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=18934)

HaSiVasLıM58 09.01.2009 01:12

Cevap: biri bana gelsin ...........

[QUOTE=sevgim 58;360467]cay var mi cay ???????????????????????[/QUOTE]

Çay olmazmı çay ne demek:rolleyes: elbetteki var ama tüp az;):) kalmış bir zahmet gelince habi:D

sevgim 58 09.01.2009 01:14

[QUOTE=HaSiVasLıM58;360469]Çay olmazmı çay ne demek:rolleyes: elbetteki var ama tüp az;):) kalmış bir zahmet gelince habi:D[/QUOTE]

yav getiririm tabi neden olmazin .......................hem sende saz var mi saz ??????????

HaSiVasLıM58 09.01.2009 01:18

[QUOTE=sevgim 58;360471]yav getiririm tabi neden olmazin .......................hem sende saz var mi saz ??????????[/QUOTE]

Sazda var ozanda var Türkü Time:DBinadakiler yatmazsa yatmasın ya 1 gececikten sanırım pek sorun olacağını düşünmüyorum karakolda alayı tanıdık zaten:)sorun yok hehe Fasıla başlamak için heç bir sorun kalmadı her şey pozitif:)Çiğ köfte yoğurursun artık:rolleyes:;)

sevgim 58 09.01.2009 01:28

[QUOTE=HaSiVasLıM58;360475]Sazda var ozanda var Türkü Time:DBinadakiler yatmazsa yatmasın ya 1 gececikten sanırım pek sorun olacağını düşünmüyorum karakolda alayı tanıdık zaten:)sorun yok hehe Fasıla başlamak için heç bir sorun kalmadı her şey pozitif:)Çiğ köfte yoğurursun artık:rolleyes:;)[/QUOTE]

üffff cig köfte mi bayilirim .......................neresi orasi ????????? :D

HaSiVasLıM58 09.01.2009 01:36

[QUOTE=sevgim 58;360483]üffff cig köfte mi bayilirim .......................neresi orasi ????????? :D[/QUOTE]

Koordinatları vereyim;) ya en iyisi ben Türkü severim hatta delisiyim:rolleyes: hatta hafta sonları Türkü Rest çıkmam:D hatta sesimde var gel biz milleti rahatsız etmeyelim en mantıklısı Türkü Rest.sonra çiğ köfte ile ellerini malamatta yapmazsın hemi ekmek elden su gölden sonra her şey önüne servis bulaşık derdide yok hehe:D

sevgim 58 09.01.2009 01:40

[QUOTE=HaSiVasLıM58;360486]Koordinatları vereyim;) ya en iyisi ben Türkü severim hatta delisiyim:rolleyes: hatta hafta sonları Türkü Rest çıkmam:D hatta sesimde var gel biz milleti rahatsız etmeyelim en mantıklısı Türkü Rest.sonra çiğ köfte ile ellerini malamatta yapmazsın hemi ekmek elden su gölden sonra her şey önüne servis bulaşık derdide yok hehe:D[/QUOTE]

ok yav ..........................cok iyi fikir kelem

EyüphanAydın 10.01.2009 14:20

Biri bana gelsin ; Oda sensin [B]( Aşkım gelsin )[/B]

sevgim 58 10.01.2009 23:46

biri bana gelmesin ................moralim cok bozuk .............

sevgim 58 11.01.2009 23:27

kimse gelmesin ben yatcam simdi kusura bakamayin ....................

yerliturkuaz 12.01.2009 14:02

[B]Biri bana gelsin Cihan arkadasim babasini kaybetti yeni tekrardan basi saolsun arkadasimin....[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:43.