Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=203)
-   -   1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19425)

ABDULLAH DUMAN 23.07.2008 17:22

-->: --->: 1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI

[QUOTE=arikarinkuchi;290246][B]sayın
gürün güzeline katılıyorum
:D
ortamı germeyelim[/B][/QUOTE]

BENDE İSTEMİYORUM AMA SÖYLENEN SÖZ AĞIR YANİ ELİN ADAMLARI O ELİN ADAMLARI DEDİĞİ KİŞİLERDEN BAZILARI SİTE YÖNETİMİNDE

FurkaN 23.07.2008 17:45

-->: 1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI

[B]Gençler tartışmanıza gerek yoktur... O resimler bizim kışın [url]www.sivasspor.com[/url] daki üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz bir halısaha maçıydı... Şimdi o resimleri kaldıracağım buradan yalnız sizlerde bu konuda boş yazılar yazıp yer işgal etmeyin...

Tamam maçınız güzel olmuş hepinize teşekkür ediyoruz ancak her şey tadında güzel...[/B]

ABDULLAH DUMAN 23.07.2008 17:46

-->: 1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI

[QUOTE=FurkaN;290299][B]Gençler tartışmanıza gerek yoktur... O resimler bizim kışın [url]www.sivasspor.com[/url] daki üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz bir halısaha maçıydı... Şimdi o resimleri kaldıracağım buradan yalnız sizlerde bu konuda boş yazılar yazıp yer işgal etmeyin...

Tamam maçınız güzel olmuş hepinize teşekkür ediyoruz ancak her şey tadında güzel...[/B][/QUOTE]

OH BE KALDIR FURKAN ABİ YOKSA DELİ OLACAM SABAHTAN BELLİ .............

FurkaN 23.07.2008 17:49

[QUOTE=arikarinkuchi;290102][B]lan akif herkese ne diye cevap veriyonki
forumu doldurdunuz bee
geyikle :D[/B][/QUOTE]

[B][CENTER]Sitedeki yazılarına ve hitap şekline dikkat et!!!!!!!![/CENTER][/B]

haythuyt 23.07.2008 18:29

--->: 1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI

COK BILE TARTISILDI YETER GAYRI HERKEZ ISINE BAKSIN...............
SADECE HALISAHA MACIYDI ODA OLDU BITTI
SAMPIYON SIVASLILAR.NET
TEBRIKLER SIVASLILAR.NET UYELERIII

ZALIM_58 23.07.2008 19:58

[QUOTE=haythuyt;290325]COK BILE TARTISILDI YETER GAYRI HERKEZ ISINE BAKSIN...............
SADECE HALISAHA MACIYDI ODA OLDU BITTI
SAMPIYON SIVASLILAR.NET
TEBRIKLER SIVASLILAR.NET UYELERIII[/QUOTE]

SAOL GARDAŞIM AGZINA SAGLIK KIAZANAN YİNE BİZ OLDUK HER ZAMANDA KAZANAN OLCAZ AMA SENENYE YAPILAN DAHADA GÜZEL OLCAK İNŞALLAH

ÇALIŞIR 23.07.2008 21:13

--->: 1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI

İki takımıda tebrik ederim dostluk kazanmış

akifeker2 23.07.2008 22:03

--->: -->: 1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI

[QUOTE=FurkaN;290299][B]Gençler tartışmanıza gerek yoktur... O resimler bizim kışın [url]www.sivasspor.com[/url] daki üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz bir halısaha maçıydı... Şimdi o resimleri kaldıracağım buradan yalnız sizlerde bu konuda boş yazılar yazıp yer işgal etmeyin...

Tamam maçınız güzel olmuş hepinize teşekkür ediyoruz ancak her şey tadında güzel...[/B][/QUOTE]

tamamda abı nıye başkarlın resımlerını bızım konuyo koyyo ben onu anlamadım ondan sonra mıllete ınandırmak guc oluyo soylenen sozler sıze deil bıze!

FurkaN 23.07.2008 22:34

-->: --->: -->: 1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI

[QUOTE=akifeker2;290425]tamamda abı nıye başkarlın resımlerını bızım konuyo koyyo ben onu anlamadım ondan sonra mıllete ınandırmak guc oluyo soylenen sozler sıze deil bıze![/QUOTE]

[B]Konuyu gereğinden fazla uzatma tamam ben o resimleri kaldırdım konudan....[/B]

akifeker2 23.07.2008 22:37

--->: -->: --->: -->: 1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI

[QUOTE=FurkaN;290440][B]Konuyu gereğinden fazla uzatma tamam ben o resimleri kaldırdım konudan....[/B][/QUOTE]

tmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:07.