![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yıkıldı benliğim, kurudu tenim,
Gözlerin uzakta karardı günüm, Gelecek belirsiz kayboldu dünüm, Tükendi umudum yılı kaybettim. |
Sevgide dik durma, lazımsa eğil
Sevginin ölçüsü parayla değil Ben karınca idim o ise bir fil Sırtım dayadığım, fili kaybettim |
Gözlerin kalbime aşkı getiren,
Beni benden alıp, sana götüren, Yürekte yeniden sevda bitiren, Dağılmış zülüfte teli kaybettim. |
Biraz hinlik vardı, inat özünde
Sevgi mi ararsın yoktu gözünde Çilleri parlardı, çirkin yüzünde Yüzünde parlayan çili kaybettim |
Daglarin üstüne cöküyor duman,
Gurbete ellerinde bu halim yaman, Sahraya düsmüsüm su verin aman, Seraplar icinde cölü kaybettim. |
Sandallı muhabbet senin dilinde
Yakma şu gönlünü canan elinde sivaBURs kavruldu Yemen çölünde Ben taraf esmeyen yeli kaybettim |
[B]Ozanlar kaybolmuş nerdeler?
İftarlarını açtılar belki evdeler bu ayrılık artık yüreğim deler Ağladım göz yaşım silen olmadı..[/B]. |
Yoktur ki benzerin sen en güzelsin,
Küsersen gönlüme sinem ezersin, Diyorlar ki neden garip gezersin, Mahalle icinde ili kaybettim. |
[B]Ozanlar kaybolmuş nerdeler?
İftarlarını açtılar belki evdeler bu ayrılık artık yüreğim deler Ağladım göz yaşım silen olmadı..[/B]. [B]iki kere yazılmış kusura bakmayın ozanlar nasıl oldu ben de anladım affınıza sığınıyorum ...[/B] |
ahımı bilmez yarim neyleyim
gözlerinde kayboldum günü neyleyim içinde yar olmayan eli neyleyim sevgiliyi gördüm de beni kaybettim |
Benim yüregimde yarin izi var,
Sevgimiz cok büyük elin gözü var, Denizlerden serin tatli sözü var, Sandaldan vazgectim sali kaybettim. |
feryad etsem duyar eller sızımı
benden başka çeken olmaz nazımı dağlara taşlara açtım derdimi gerçekten vazgeçtim sırrı kaybettim |
[B]Bu ozanlar duygu seline kapılmış
Sanki adamlar zorla aşık yapılmış Site çok yavaş çükmüş yıkılmış İçime attım derdimi bilen olmadı.[/B].. |
Dogru söyler ozanlarin dilleri,
Dertli calar sazinda ki telleri, Acilmis gönlümde hazan gülleri, Güllerim kurudu dali kaybettim. |
Dogru söyler ozanlarin dilleri,
Dertli calar sazinda ki telleri, Acilmis gönlümde hazan gülleri, Güllerim kurudu dali kaybettim. |
[B][COLOR=darkorange]aklıma bir şey gelmiyor inan
o kadar yorgunum ki bu akşam sizlıyor ayaklarım zonkluyor kafam sağlığımı ,sıhhatimi kaybettim [/COLOR][/B] |
gönül hapsolmuş ten kafesine
gözler hasret kalmış kara gözlere sevgiliden diye kutsadığım sözlere dalıp dalıp da günü kaybettim |
Bu nasıl bir işti geldi başıma,
Ağıtlar eklerim gözüm yaşına, Zehir kattı ekmeğime aşıma, Acıdır yediğim, balı kaybettim. |
yazımdan baharımdan geçtim
dertlerle aşılmayan bir yolu seçtim umudumu yarınlara serptim bekle bekle ömrü kaybettim |
[B][COLOR=darkorange]onsuz günüm geçmezdi
sesini duymadan içim rahat etmezdi her adım atışda haber ederdi onunla dolu anlarımı kaybettim [/COLOR][/B] |
Ayırma elini kalsın elimde,
Şarkılar söylensin şeker dilinde, Bağlanıp kalsaydım ince belinde, Beline dolanan kolu kaybettim. |
teninin kokusu gülleri kıskandırır
gözlerinin karası geceyi kıskandırır sözlerin şiirdir heceyi kıskandırır yüzünü gördüm de ay'ı kaybettim |
[B][COLOR=darkorange]sensiz bu şehirde zehir oldu günlerim
senle geçen günlerimi özlerim nedendir bilmem tersine döndü tekerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]dön artık ne olur ben kendimi kaybettim [/COLOR][/B] |
Felek ayrılık tohumu eker
Acıyı hep seven çeker Tat vermez çaya şeker Hayatın tadını kaybettim |
[B]Afkar bastı benide bu gece
Dilime doladığım teknir hece Çözemedim yari sanki bilmece Dizînde yattığım yarı kaybettim... [/B] |
Böylemi olurdu gerçek sevdalık
Derin duygulara daldım bir anlık Işığım sönmüş dünya karanlık Hayatı ışıtan güneşi kaybettim |
[B]Gözünü kapatan kendine yapar gece
Aşıksan onu anlatır sana her hece Barikatim sen de mi aşık oldun Bir vicdansızın kızına gizlice [/B] |
[B]Doğuştan gülmezse insan gülmüyor
Ozan Metin sürünüyor ama ölmüyor Kötülük kimsenin yanına kalmıyor Dünyada iyilik yapanları kaybettim...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]dost sanmıştım bu ozanı
koynumda beslemişim yılanı kırılsın dökülsün onun sandalı küstüm gayri barışmam [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;455709][B][COLOR=darkorange]dost sanmıştım bu ozanı
koynumda beslemişim yılanı kırılsın dökülsün onun sandalı küstüm gayri barışmam [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Hergün bize küsersin Neden bizi üzersin Hadi gel barışalım Msn de yazışalım :D[/B] |
Cleycim :) aşk gerekmez yazmaya
Taş neylesin derin vuran kazmaya Öylesine takılıyoruz Allah bozmaya Uğruna yazdığım sebebi kaybettim Felek soktu ayrılığı araya Mutluluk gelmedi hiç bu fukaraya Kimisi söze kimisi paraya Menfaate satan kula küstüm |
[B]Ayrılık gelmesin hiç kimseye
Değermi dünyalık sermayeye Ucunda ayrılık gelecekse Ben de paraya pula küstüm[/B] |
[B]Cley şiir yazmaz milleti sorgular:)
Duygulu sözleri yanlış algılar Sel oldu akıyor bizim duygular Duygulu sözlerin ilhamını kaybettim...[/B] |
[B]Nasil darilmisim sana can gelin,
Gayri hüzünleri söylesin dilin, Cekilsin elimden tutmasin elin, Senin uzattigin kollara küstüm.[/B] |
[B]Gurbet elde bir gün daha
Zaman yok aha eyvaha Emanetiz burda Allah'a Bizi ayıran yollara küstüm [/B] |
@ kronik
birakti mi dostlar seni tek basina mevlam uzum ömür versin su yasina kurban olam ben senin o kara kasina nazar degmesin huzur dolu ocagina |
[B]Düsmesin icime askin atesi,
Yüzüme dogmuyor sabah günesi, Ben artik neyleyim sen gibi esi, Kafami bozdular d.llara küstüm.[/B] |
[B]Aşkın ateşi yakar içimi
Anlayan yokki bu halimi Onda buldum ben kendimi Meyve vermez dallara küstüm[/B] |
bir asktir almis basini gidiyor
sevilen sevenin halinden hic anlamiyor bu yaranin merhami yoktur biliniyor kadere yazilan alin yazisi silinmiyor |
Cok asklar yasadim, cok kalpler kirdim,
Nice gönülleri kandirip girdim, Yalanla dolanla sevdallar sürdüm, Biktim genc kizlardan dullara küstüm. :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:52. |
|