![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sen olmayınca korkutmaz ölüm
Yapsınlar isterse binlerce zulüm Bahçeye ektiğim bir demet gülüm Solmayınca gönül yardan ayrılmaz |
[QUOTE=sivaBURs;340485]Kader dediğinde bir sözüm olmaz
Sözüm olsa bile bak sazım çalmaz Nahır içerisinde öküzüm kalmaz Gütmeyince gönül yardan ayrılmaz[/QUOTE] Elleri koynunda suya gidiyor, Sandalli da senin icin eriyor, Olmayasica aga babasida biliyor, Bilmeyince gönül yardan ayrilmaz. |
Costurursun Sivasi ve Bursayi,
Yoluna feda ettim koca arsayi, Icimde bulunan bunca tasayi, Atmayinca gönül yardan ayrilmaz. |
[QUOTE=sandalli;340490]Elleri koynunda suya gidiyor,
Sandalli da senin icin eriyor, Olmayasica aga babasida biliyor, Bilmeyince gönül yardan ayrilmaz.[/QUOTE] Sözüne sağlık bu kadar yetti Uyku geldi göze bugün de bitti Diğer ozanlar bizi çoktan terketti Allah rahatlık versin kardeşim sana |
Dark yamtar gel sende buyur,
Asiklar icinden yerini ayir, Ne agaya güven ne beyi kayir, Sende bu alemde yerin al gayri. |
[QUOTE=sivaBURs;340493]Sözüne sağlık bu kadar yetti
Uyku geldi göze bugün de bitti Diğer ozanlar bizi çoktan terketti Allah rahatlık versin kardeşim sana[/QUOTE] Sagolasin dostum nese eyledin, Dibi görünmeyen aski boyladin, Uyku icin nede güzel söyledin, Uyumadan gönül yardan ayrilmaz. |
[B][COLOR=darkorange]nere gidersiniz a yiğitler[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]evdekiler uyudu kalmadı sesler dedimki şimdi dostlarım bekler sizlerle atışmadan sabahlar olmaz [/COLOR][/B] |
Hadi gelin saza söze doyalim,
Sabaha cok var burda kalalim, Türkümüzü tüm dünyaya salalim, Atisalim biraz nese bulalim. |
Bir ütü aldim simens yaziyor,
Hanim bugün yine bana kiziyor, Ütüyü de kafamiza vuruyor, Yine kaniyor bak doktor cagirin. |
[QUOTE=kronick;340498][B][COLOR=darkorange]nere gidersiniz a yiğitler[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]evdekiler uyudu kalmadı sesler dedimki şimdi dostlarım bekler sizlerle atışmadan sabahlar olmaz [/COLOR][/B][/QUOTE] Bir görünür sonra yine kacarsin, Kronick sen bizle dalga gecersin, Kahveleri hep yaliniz icersin, Bize de getirsen nolurdu yani. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:57. |
|