![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Kronik abla gelmezsen anılmaz adın
Sen bu saate kader nerde kaldın? Uyudun uyudun şimdi mi geldin?:) Kek tarifi veren marifettli eller tükendi:)...[/B] |
[QUOTE=kronik;456187][B][COLOR=darkorange]bensiz ne güzelde atışmışsınız[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]hiç bir yazınızda beni anmamışsınız telime bir mesaj atmamışsınız beni özleyen kullar tükendi [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Herkes gider sen gelirsin Sonra bize sitem edersin Vallah sen de bir alemsin Seni bekleyen gözler tükendi[/B] |
Sitemizin ozanları coştu gidiyor
Gönülden gönüle selam ediyor Hal bilen kıymet değer biliyor Halden anlayan insan tükendi |
Ben geldim kimse dönüp bakmıyor
Slm verdim kimse beni takmıyor Havalar soğudu güneş artık yakmıyor Slm veren diller tükendi... :D |
[B][COLOR=darkorange]Ramazan beni çok sarstı[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]neyse ki nerdeyse yarıya ulaştı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] karnım sırtıma yapıştı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gücüm kalmadı , takatim tükendi [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaslı fd;456275]Ben geldim kimse dönüp bakmıyor
Slm verdim kimse beni takmıyor Havalar soğudu güneş artık yakmıyor Slm veren diller tükendi... :D[/QUOTE] Hoşgeldin sende ozan fadime Herşeyi dert etme kendine Mevsimler döner hep tersine Çok tel açtım kontörlerim tükendi :D |
[B]Bugun de yaptık iftarımızı
Allah kabul etsin oruclarımızı Hadi kılalım namazımızı Sofrada ekmek yemek tükendi [/B] |
[B]Yeni bir konu ac demisti usta,
Bakarim alemde bir tek ben hasta, Su verin iceyim, altindan tasta, Ac ve susuz böyle kalan tükendi.[/B] |
[B]Davulcu geldi para istiyor
Babam da bana bakıyor Elini benim cebime atıyor Eyvah cüzdanda para tükendi :D[/B] [B]Bugun yeni ayak bulalım Hadi ozanlar yine coşalım Hasan abi bu iş sana düşer Bize de yazarız birer ikişer[/B] |
[B]Öyle özledim ki canim Sivasi,
Uzayipta giden yollari güzel, Yaramiyor bize gurbet havasi, Baginda acilan gülleri güzel.[/B] |
[B]Beklerim gözlerım yollarda
Silenmez hatıraların hep aklımda Hayallerim dalar gecenin karanlığına Gel artık bekleyek bir günüm yok daha [/B] |
[B]Osman da katılmış bu kervana
Adı kendi herşeyi güzel Rabbim uzun ömür vere ona Kimlikteki menşeyi güzel[/B] |
Güzellikler herşeyi kendine ceker
Okurum ozanları keyfim yerine gelir Sizle atışmak ne haddime Arada da olsa adımız görünsün yeter bizlere... |
Özledim bende o güzel memleketimi
Damlara azmı serdik bugdayla, hediğii Kağnıyla ekin taşıdım sardım sicimi Maziye dalıpta ahh çekmek güzel :) |
[B]Gurbetten selam olsun sılama
Hasretlik bitecek bu bayrama Üç gün tatil kafi gelmez ama Az da olsa Sivası görmek güzel[/B] |
Sabah iş akşam ev maratonu
Böylelikle de yarı ettik orucu Ne olacak bu sezonun sonu Sivasspor'u lider görmek güzel |
[B]Bu nasil bir alem dönüp duruyor,
Insanliktan cikmis insan vuruyor, Kafir müslümana hile kuruyor, Gavuru Iraktan kovmasi güzel.[/B] |
Cananım yapma ezme kendini
Preste sıkılan taşa dönmüşsün Heybetli bir kartal bilirdim seni Tüyleri yolunmuş kuşa dönmüşsün Selamlar saygılar dostlarım, Arif Ustam hoşgeldin, şeref verdin. Dilerseniz bu akşam bu ayaktan gidelim, neşelenelim biraz :) |
Hazine arayan yapiyor kazi,
Telleri kirildi calmiyor sazi, Gelmiyor bahari, sogumus yazi, Sibirya elinde kisa dönmüssün. |
Alta aldın beni epeyce yordun
Eczaneye girip, yumurta sordun Salaklık dalında rekorlar kırdın Yine yetinmemiş başa dönmüşsün |
Oturmuş gölgeye kazak örüyor,
Pis kokusu tüm gölgeyi bürüyor, Canan pasaklısın herkes görüyor, Kirlere bürünmüş leşe dönmüşsün. |
Boynuna altından tasma takardın
Kamyonun altından sağlam çıkardın Boyuma posuma yan yan bakardın Gözleri yamulan şaşa dönmüşsün |
Yüzünü görenler kaçıyor senden,
Terler boşalıyor o çirkin tenden, Ne olursun artık uzak dur benden, Şeytanın yanında eşe dönmüssün. |
Komşu bahçesinden domates çaldın
Beden gelişmedi kurudun kaldın Daha genç yaşında dört koca aldın Dörtle yetinmemiş beşe dönmüşsün |
Ben senden uzağım, Allah´a yakın,
Bu kötü kokudan kendini sakın, Sende artık aklın başına takın, Yıllardır yanımda boşa dönmüssün. |
Yuvandan soğumuş, çabuk bezmişsin
Acıkan olmuşsa soğan ezmişsin Yemek yapmamışsın, kapı gezmişsin Kocayı kaçıran eşe dönmüşsün |
[B]Kocamışsın artık dökülmüş dişin,
Hiç mi olmaz senin hayırla işin, Çokça çirkin ama paralı eşin, Zengin bir kocayla köşe dönmüşsün. [/B] |
Kindar olduğunu bilen farketmiş
Seni yolda gören hemen çarketmiş Kimi beğenmemiş, kimi terketmiş Tavlada atılan şeşe dönmüşsün |
Ömrümü geçirdin boşu boşuna,
Gitmez güzelliğin benim hoşuma, Sürünürsün gelsen benim yaşıma, Daha genç yaşında taşa dönmüşsün. |
Geçmiş yaz ayların bak gelmiş güzün
Yaşlandım demişsin almış bir hüzün Sarkmış şakakların, pörsümüş yüzün Kadında ellinci yaşa dönmüşsün |
Senin gibisine olunmaz aşık,
Yüzünde kir dolu, başın karışık, Daha doymadın mı kaçıncı kaşık, Yedikçe yiyorsun aşa dönmüşsün. |
Sanki içerinde aslan beslersin
Eline ne geçse hemencik yersin Her mücadeleyi kazandım dersin Yere gelmiş sırtın tuşa dönmüşsün |
Yüzünü görünce gitti hevesim,
Boğazımda kaldı çıkmaz nefesim, Yalvardım yakardım duymazsin sesim, Sanki yaşin yetmişbeşe dönmüşsün, |
Her biten takvime yaprak ekledin
Durak durak gezip, tren bekledin Hep genç kalacağım, yaşlanmam dedin Yaşlının yaptığı çişe dönmüşsün :) |
Ben senden giderim artık uzağa,
Düşürdün gönlümü böyle tuzağa, Seni bağlayayım bizim kızağa, Beygirlikten çıkıp çüşe dönmüşsün. |
Duydum geleceksin, ömrü tükettim
Adını duymak bile yıktı farkettim Rabbim getirme diye dualar ettim Sivas’ı es geçip Muş’a dönmüşsün |
Kırmızı noktalar koymalı sana,
Yaptığın dokunur garipte kana, Senden yar mı olur söyle lan bana, Sen benim peşimde boşa dönmüşsün. |
Dedikodu yaparak hep beslenmişsin
O ciyak sesinle çok seslenmişsin Allanıp pullanıp hem süslenmişsin Acemi yapımı işe dönmüşsün |
Kocamışsın artık kabul et bunu,
Ne çabuk unuttun geçmişi, dünü, Beni karıştırma, sensin kız konu, Saçsız kalmış kel bir başa dönmüşsün. |
Pırasa ıspanak, olmuşsun kişniş
Düdüklüde kalmış güzelce pişmiş Botoks, slikonla iyice şişmiş Yüzde eğri duran kaşa dönmüşsün |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:09. |
|