![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ses verede ozanlarim ses vere,
Selam olsun benden o nazli yare, Ask atesi düstü bu garip sere, Sari saclim söyle gayri nerdesin. |
[B]Eyüphan geldi tekrar,
Bu konuya baktı yine... Konu baya iyi gidiyor. Yakında en zirvede görürüz.[/B] |
[B][COLOR=darkorange]yarinin saçları sarı
aşkı ondurmaz onu gayrı gözden ayrı gönülden ayrı [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]acep nolacak hallerin senin [/COLOR][/B] |
Kronick sen gec mi kaldin,
Bizleri burada yaliniz kodun, O kadar yemegin hepsini yedin, Bize getirsen bizde yeseydik. |
[QUOTE=kronick;340828][B][COLOR=darkorange]yarinin saçları sarı
aşkı ondurmaz onu gayrı gözden ayrı gönülden ayrı [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]acep nolacak hallerin senin [/COLOR][/B][/QUOTE] Sari saclim mektup yazdim gül ile, Kiyip gönderemem sana el ile, Selam saldim sana ilgit yel ile, Varirisa selamim degmen keyfime. |
[QUOTE=EyüphanAydın;340827][B]Eyüphan geldi tekrar,
Bu konuya baktı yine... Konu baya iyi gidiyor. Yakında en zirvede görürüz.[/B][/QUOTE] Eyüphan vurma sazin teline, Degme aglatirsin bülbül gülüne, Ne güzel yazarsin saglik eline, Hosgeldin kardesim sözün üstüne. |
[B][QUOTE=sandalli;340836]Eyüphan vurma sazin teline,
Degme aglatirsin bülbül gülüne, Ne güzel yazarsin saglik eline, Hosgeldin kardesim sözün üstüne.[/QUOTE] Sizin gibi olamam. Bir gül gibi solamam. Ustası olmuşşunuz. Sitemizin Ozanlarının.[/B] |
[B][QUOTE=sandalli;340836]Eyüphan vurma sazin teline,
Degme aglatirsin bülbül gülüne, Ne güzel yazarsin saglik eline, Hosgeldin kardesim sözün üstüne.[/QUOTE] Sazım yokki sözüm olsun. Gülüm yokki açıp solsun. Testim yokki suyum dolsun. Hoş Bulduk Sandalli abi :)[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;340839][B]
Sazım yokki sözüm olsun. Gülüm yokki açıp solsun. Testim yokki suyum dolsun. Hoş Bulduk Sandalli abi :)[/B][/QUOTE] Sazin yoksa alalim, Senin icin calalim, Kronick yemek yapsin, Bedavadan yiyelim. |
[B][COLOR=darkorange]yaparım tabi senin varlığın yeter
bi güleryüz herşeye değer herşey para değilmiş meğer bir gülüşünüz dünyaya bedel [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:49. |
|