![]() |
--->: Balıklı Çermik (FOTO)
herkesin gitmesini isterim çok güsel bi yer.
|
Hakikaten güzel ve Dünyada bir eşi daha olmayan bir yer,
|
DÜNYADA DÖYLE BİR ŞİFAHİYE YOK O YÜZDEN DEĞERİNİ BİLİP SİVASLILAR ve TÜRKİYELİ OLARAK SAHİP ÇIKMALIYIZ
|
-->: --->: Balıklı Çermik (FOTO)
[QUOTE=voyager;206769]balıklı çermik tanımını sivas halkının artık telafüz etmemesi bence doğru olur.çermik deyince orasını bence çok basite indirgiyoruz. Balıklı kaplıca ya da sedef tedavi merkezi olarak insanlara anlatmalıyız. SAYGILARIMLA.[/QUOTE]
vallahi dogru soylemişsin artık kaplıca diyelim suraya birde yukarda biri sadece hastalık için demiş sadece hastalık için değil ormal bir kaplıcadır ayrıca hastalık için yerleri vardır. |
-->: Balıklı Çermik (FOTO)
DÜNYADA EŞİ YOK AMA
BALIKLARIMIZI ÇALIP KULLANAN ÜLKELER VAR KORUMAMIZ GEREK |
:) evt cok üzel bir yer herkeze tavsiye ederim gitsinler ben her yaz gidiyorum ve cok iyi geliyor tek hastalar icin degil bence...
baliklar da degil tek suyu bile insani rahatlatiyor sahsen ben her yaz tatilinde gidiyorum ;).... |
-->: BALIKLI ÇERMİK
Eşsiz bir dünya harikası defalarca gittim almanyadan doktorlar hasta sevk ediyor bizim burnumuzun dibinde gitmiyoruz bir arkadaşın dediği gibi bakım iyi değil 40 sene evvelki gördüğüm yeşillikler yine aynı hiç değişmemiş sadece para kazanmayı düşünmemek lazım biraz cevre düzenlemesi yapılmalı sosyal tesisler yapılmalıdır ama yinede mükemmel bir yer Allahın bize bir lüfu kıymetini bilelim
|
BALIKLI ÇERMİK
Bu kaplıca yönetiminin profesyonellerin elinde olması gerekiyor. Amatörce ancak bu kadar oluyor.
|
--->: BALIKLI ÇERMİK
çokk manyak ya oraa :):):):):):):)
|
--->: BALIKLI ÇERMİK
merhaba....ben hiç gitmedim ama siz anlatınca gitmiş gibi oldum valla....
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:47. |