Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Ulaş (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=137)
-   -   ULAŞ-Karasar (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11735)

altuntas58 13.03.2009 17:29

Cevap: ULAŞ-Karasar

[QUOTE=FatihCan;385534]ben eski karahisarlıyım

şimdi bu civarda bi karaşar var birde eskive yeni karahisar var karahisar demez kimse karasar derler acaip olmuş burası herkez birşey diyo ama herkez kendince haklı :D:D[/QUOTE]

[B]Helal olsun sana köylüm bende anlatması zor ama her ikiside benim köylüyüm sayılır [/B]

ayten58 18.04.2009 14:35

ben yeni karahisarlıyım babam mehmet ali düzdaş annem ayhan düzdaş aslıma kendirliler derler amcama köyde şentaş derlerdi ben güldane düzdaş ama köyde beni gülü diye tanırlar gerçi kimsem kalmadı köyde bi teyzem var onada tutçuların emine derler başka kimsem yok ama annemle babamın kabri var senede bir gitmeye çalışıyoruz ziyarete
herkesi selamlıyotum sevgiler sunuyor hoşça kalın diyorum allaha emanet olun

ayten58 22.04.2009 13:36

selamün aleyküm hemşehrilerim ben kırkbeş yaşında ve her iki köyünde nereye bağlı olduğunu çok iyi bilen bir bayanım
benim köyüm ulaş yeni karahisardır yani ulaşa bağlı abbas kayanın köyü diğeri ise kangala bağlı eski karasardır dikkatinizi çekerim karasar gangala bağlı olanı karahisar sa ulaşa bağlı olandır leydi kardeşim nereli bilmem ama biraz daha araştırsa bulacak ben 5 yaşında çıkmışım köyümden ama hala giderim köyüme ve çok seviyorum
bana kendirlilerde derler galaklarda derler köyün gençleri amcamı tanırlar şentaş hallik derlerdi omuşun torunuyum ben mehmet alinin kızı gülü derler bana teyzem var köyde tutçuların emine hepinize sevgiler

ayten58 08.05.2009 22:43

önce merhaba diyorum ve bütün yeni karahisarlıları bekliyorum önce öz geçmişinizi yazarsanız tanışmamız daha kolay olur ee hadii hala ne bekliyoruz burada buluşmak üzee şimdili hoşça kalın ama en kısa zamanda yazmaya başlayın böyle iki sayfamı bizim köyün halkı be evet kardeşlerim nerdesiniz bay

atlantis 08.05.2009 22:57

merhaba karasarlılar,bende adını böyle biliyorum malesef.bende ulaş sertmahmutluyum.şimdiki adı örenlice.olsun hepimiz biriz.

ayten58 10.06.2009 23:48

merhaba y.karahisarlılar size bir teklifte bulunmuştum sivaslılar sitesine bir y.karahisarlılar sohbet sayfası açalım herkes oraya gelsin tanışalım muhabbet edelim demiştim ama kimse tınmadı bende gümüş derelilere heveslenmiştim ama yanıldım galibabizim köy her zamanki gibi yine tutkun çıkmadı ne yazıkki neyse sağlık olsun hoşça kalın görüşmemek üzere

vahdet58 04.09.2009 16:07

ya arkadaşlar karaşarlı yookmuda hep karasarlılar yazıyo ya

ayten58 29.10.2009 12:03

hep derken dikkat ettiyeseniz yazan bir benim başka karahisarlı yok değil çok ama yazan yokki gördüğünüz gibi benim köyümübn halkı tembeldir tarlasını ekmeye bile erinir işte bu yüzdende siteye gelmek ne kadar zordur onlar için bi bilseniz işte bizim halkımız bu yüzden kaybediyor ne kaybederse yazıklaar olsun.

serapsu 09.01.2010 23:13

[QUOTE=ayten58;402062]
benim köyüm ulaş yeni karahisardır yani ulaşa bağlı abbas kayanın köyü diğeri ise kangala bağlı eski karasardır dikkatinizi çekerim karasar kangala bağlı olanı karahisar sa ulaşa bağlı olandır[/QUOTE]

merhaba!
ben cokdandir Köyümü ariyorum, köyümün eski adini sadece biliyorum ismi
karasardir, fakat ulas ve divrigide degil benim köyüm. sadece kangala bagli oldugunu biliyorum. karasarin (kangal) yeni adini bilen varmi?

tesekürler

serap

altuntas58 09.01.2010 23:23

[QUOTE=serapsu;511445]merhaba!
ben cokdandir Köyümü ariyorum, köyümün eski adini sadece biliyorum ismi
karasardir, fakat ulas ve divrigide degil benim köyüm. sadece kangala bagli oldugunu biliyorum. karasarin (kangal) yeni adini bilen varmi?

tesekürler

serap[/QUOTE]

[B]Bahsi gecen her iki köyde Eskikarahisar,veYenikarahisar kangala bağlı değil Eskikarahisar çok önceleri bağlıydı ama sonradan Ulaş ilçesine bağlandı [/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:41.