![]() |
--->: HAMZA YERLİKAYA
kendisine hatınının her alanında başarılar diliyorum bayrağımızı gururla göndere çektirdiği içinde ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum
|
[COLOR="Red"][/COLOR]Arkadaşlar herkes kendi en iyi yaptıgı işi yapmalı hamza yerlikaya en iyi güreşi bilyodu.Güreşe devam etmeliydi...Siyaste giren birisi ister dogru işler yapsın ister yanlış işler yapsın...
FARKETMİYO KENDİNİ BİR ÖMÜR BOYU BU SİYASET ÇAMURUNDAN KURTARAMIYO ve halkın gözünde deger kaybediyo.. |
Cevap: HAMZA YERLİKAYA
sporcu hamza yerlikayayı seviyordum ama artık sevmiyorum oda oylamalarda genel başkanın el kaldıran milletvekilleri arasına katıldı da hiç bir faaliyetini göremedik
|
hamza abımızın daha cok ısler yapacagının ve sıvas a da bıcok faysasının olacagının kanaatndeyım
|
6.kazandıgı avrupa şampiyonası sonucu sevinmeyi bırakıp güreşen arkadaşına taktik vermesi onun kendisini degil ülkesini düşündügünün en büyük göstergesidir
|
[B][COLOR="Navy"]teşekkürler paylaşımın için.........[/COLOR][/B]
|
[I] [B]Önemli şahsiyet dediğin böyle olur..:D
Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim..:)[/B] [/I] |
Yüzyilin gürescisi, yolun acik olsun, önemli sahsiyet sensin.
|
Cevap: -->: HAMZA YERLİKAYA
[QUOTE=altuntas58;233208][B]Benim şahsi kanaatimce hamza yerlikayadan sivasımıza hiç bir fayda gelmez eğer faydalı olmak isteseydi dikim evi ve devlet malzeme ofisinin kapatılmasına karşı ya istifa ederim yada bu işyerleri kapatılamaz diyerek sivasımıza siper olurdu hani nerde bir sesini duyan oldumu hiç olmazsa musin başkan sesini duyurdu ama hamza yerlikaya iktidar millet vekili sözü gecer malesef bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek sesizliği tercih etmiştir ne işi vardı bir güreşcinin mecliste herkes işini yapmalı gönderirsen güreşciyi sonucunada katlanırsın ve bizde sonucu görüyoruz allah için cıkıpta bende sivas için şu işi yapmaya teşebbüs ettim desin tek yapmasın yapmaya uğraştım desin ama nerde bizlerin takım tutar gibi parti tuttuğumuz sürece kimi meclise gönderdiğimizi tanıma şansımız olmadığı ve istediğimizi secme hakkımız olmadıkca sürünmeye her zaman mahkumuz[/B][/QUOTE]
[B] Sayın Hamza yerlikaya sivasa bu aralar yeni yatırım vaadinde bulundumu acaba:confused: hala ben sivas milletvekiliyim diyormu ? çok merak ettim[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:56. |