![]() |
--->: SİVASIM ŞEHİDİNE AĞLIYOR...
[B]ŞEHİDİMİZE ALLAh'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM[/B]
|
kaptan daha bakamadım haberlere yine mi asker şehit oldu
|
[QUOTE=CEYLAN-58;288227]kaptan daha bakamadım haberlere yine mi asker şehit oldu[/QUOTE]
Giresun'un Alucra ilçesi kırsalında, saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu. Giresun'un Alucra ilçesi Tepeköy kırsalında, saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada, Sivas-GÜNEY köyü (elbey) nüfusuna kayıtlı Uzman çavuş Sadettin Yazıcı şehit oldu. Teröristlerin gece karanlığından faydalanarak kaçtığı, bölgede operasyonların sürdüğü kaydedildi. sadettin yazıcı yarın köyünde son yolculuğuna uğurlanacak |
bu şehitimiz yeni mi yoksa hani 5. ayda olan şehitimiz mi??
|
[QUOTE=gürün_güzeli;288234]bu şehitimiz yeni mi yoksa hani 5. ayda olan şehitimiz mi??[/QUOTE]
[B] valla bilmiyorumkii. ben bu konuyu yeni gördüm.... [/B] |
serkan sanırım bu konuyu 4 yada 5. aylarda açmıştı o zamanki şehidimizin haberi bu..üyemizin biriside yeni görüp yorum yazınca ilk 10a girmiş konu:) neyse hatırlamış olduk sorun deil
|
[IMG]http://www.1turk.net/r/3825bea80cf.gif[/IMG]
|
dewlett nerdesın dewwwlett!!!!
adamlar gıresunda bıle var gerçi eksık oldukları yermı var adılerın! |
[QUOTE=gürün_güzeli;288245]serkan sanırım bu konuyu 4 yada 5. aylarda açmıştı o zamanki şehidimizin haberi bu..üyemizin biriside yeni görüp yorum yazınca ilk 10a girmiş konu:) neyse hatırlamış olduk sorun deil[/QUOTE]
bende yenı sandım yaw:S şehıdımıze allah rahmet eylesın dıyorum aılesıne allahtan rahmet dılıyorum |
tüm şehidlerimizin ruhu şaad olsun
ey şehid oğlu şehid isteme benden makber sana aguşunu açmış duruyor peygamber... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:23. |