![]() |
--->: Forum Hastalarının Gerçek Hayattaki Konuşmaları..
[B]*Sınıfta biri küfrederse:
-Oglum manyakmısın?Banlanıcan şimdi..!![/B] bu güzelmiş bizim sınıfta bu lafı epey sölemem gerekir bu durumda :D:):D:) |
--->: Forum Hastalarının Gerçek Hayattaki Konuşmaları..
[B]tsk.ler...
yorumlarinizi esirgemeyin :)[/B] |
Formcular gerçek hayatta nasıl olur?
*Anne yemek yaptıktan sonra:
-Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... *Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... *Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... *Biri beyendiği bir şey verince: -rep'i[teşekkür'ü] hakettin........ *Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e[teşekkür'e] boğarım........ *Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ *Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ *Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........ :D:D:D |
--->: Formcular gerçek hayatta nasıl olur?
[B]Kardeşten bir bardak su isterken:
-Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e[teşekkür'e] boğarım........[/B] güzelmiş eline sağlık |
nihhahah güzelmiş saol =)=) =)
|
super emegıne saglık +++++++++++tşk
|
tesekürller haythuyt komikti
tesekürller. payllasim icin tesekürler. |
[B]Emegine Saglik
Paylasim icin tesekkürler ama bu konu benim tarafimdan acilmisti... Iste Link:[/B] [url]http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13012[/url] |
[QUOTE=RaZZcE;233388][B]Emegine Saglik
Paylasim icin tesekkürler ama bu konu benim tarafimdan acilmisti... Iste Link:[/B] [url]http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13012[/url][/QUOTE] çömez bir üye oldugum için haberim olmamıstır kusura bakmayın |
emeklerinise saglik heheh cok guzel
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:43. |