Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13187)

pırlanta 15.09.2007 12:23

--->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?

arkadaslar basarılı ama daha cok resım olsa keske mesela etembey parkının sonra bezırcı mahallesının ben oraları cok merak edıyorum ya onlarda olsa ıı olur antalyadan slm lar ....

ekingölü 15.09.2007 17:00

Gayet başarılı,taşlar yerine yeni oturuyor.Ülkemizde zaten bilgisayar ve internet kullanımı yeni kullanılmaya başladı.Dahada iyi olacak inşallah emeği geçen herkese teşekkürler.

capun58 15.09.2007 23:16

-->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?

Bence sitemizi gittigimiz maçlarda reklam veye grup halinde üzerinde sivaslilar.com yazan forma yaptıralım daha iyi olur reklam açısından

banu58 19.09.2007 02:22

[I][B]Bence ilimizin tanıtımına çok katkısı var Sivaslılar.net'in,zira googlede Sivas'a dair ne arasak [url]www.sivaslilar.net[/url] adresini gösteriyor,ayrıca yotubede ki Sivas tanıtımınıda seyrettim çok güzeldi,bu siteye emeği geçenlere teşekkürler ediyorum![/B][/I]

KIRAC_58 19.09.2007 09:23

Hep daha iyi olmasını için desteklerimizi artırmamız gerek

siteye desteğin artması içinde etkinliklerin artması lazım diye düşünüyorum
başka bir modifiye sitesinde sürekli etkinlik halindeyiz ve artık arkadaşlıklar kardeşliğe dönüşmüş vaziyette bunuda sürekli yapılan etkinliklere bağlıyoruz.

Ben isterimki sivastuning ve sivasllılar sitesinde de böle etkinlikler yapılsın
konuşalım kaynaşalım gezelim isterim...

bu yazının burdan yönetime bir öneri olarak gönderiyor ve inşallah ileride hakkımızda en iyisinin olmasını diliyorum

serkan kıraç
istanbul

HaYKoLiK 19.09.2007 10:53

[B]daha da iyi olabilir üye sayısı çok fazla ama forumlara katılım çok az[/B]

Yalan Dünya 96 20.09.2007 14:17

ben ce başarılı güzel bir site

ErdalGüler 22.09.2007 15:54

[B]şimdilik bazı eksiklikler gözümüze çarpıyor, ancak site kurulumu ve gelişimi çok kısa sürede gerçekleştiğinden oldukça başarılı diyebilirim. Kısa zamanda daha güzel ve isteklere daha iyi cevap verecek bir konuma geleceğini düşünüyorum...[/B]

michalengelo 22.09.2007 19:21

özellikle haberlerde çok daha güncel olmalı. ben bir haber duyuyorum burada 1-2 gün sonra yayınlanıyor.

RüStü ElmaS 25.09.2007 15:49

Sitemizde çalışmalarımız son hızla sürmektedir.
İnşaallah önümüzdeki aylarda, sizlere daha güzel hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Bizim sizden istediğimiz, forumlara katılmanız ve fikirlerinizi belirtmenizdir.

Teşekkürler.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:26.