![]() |
--->: LOKANTA ÇİÇEKÇİMİ OLUYOR?
[QUOTE=abircan;221788]artık çiçek ihtiyacını çicekci kardeşim 2 temmuzlarda nur gibi yağan çiceklerden bedavaca temin eder, güzel iş baya karlıı olur, zaten bu düzende sat da ne satarsan sat, onur sat vatan sat, şehit kanı sat, kıbrısı sat, limanı sat, madenleri sat, kazdağındaki altınları sat, yeraltı zenginliklerimizi yabancılara peşkeş çek sat, ermeniye petkim sat, yunana kardak sat, fransıza mersini hatayı sat, almana rusa antalyayı sat, ingilize çeşmeyi muğlayı bodrumu kaşı kemeri sat, sat babam sat bu devir satış devri[/QUOTE]
muze yapilsa ne olur cicekci olsa neolur,ya allah askina simdiii lokantaya et kizartilor diyen zihniyetler,muze oluncaa acilari tazelenmicekmi,bu nasil sacmalik yaaa ne muze olann neeeee,,,,,VATAN MILLLETMI KURTARDILARDA MUZE OLCAKK TARIHMI YAZDILARDA MUZE OLCAK:KONU KAPATILMADI GITTI YAA ONCA GUNAHZIZ KISILER HAPISTE CURUYORRR KIMSE ONU SOYLEMIYORR ONDAN SONRA HAPIS HANELERDE MUZE OLSUNNN ..NEYSEE ALLAHA SUKUR SIMDI IYI DEVIRLERIMIZI YASIYORUS SATIS DEVRI MATIS DEVRII MILLETIN OYUYLA GELEN HUKUMET DEMEKKI SATMIYOR SATIN ALIYORR HELAL OLSUNN BEN ATATURKTEN SONRA GERCEK BIR LIDER SAYIN TAYIP ERDOGANI GORUYORUM..ALLAH RAZI OLSUN ..HIC BIR ZAMAN UNUTMAYILIM SUKUR EDELIMm.tskler |
yav lokanta olsa ne olur çiçekçi olsa ne olur bırakın kalsın olduğu gibi !
|
-->: --->: LOKANTA ÇİÇEKÇİMİ OLUYOR?
[QUOTE=okyay58;221820]yav lokanta olsa ne olur çiçekçi olsa ne olur bırakın kalsın olduğu gibi ![/QUOTE]
Bu kadarınada pes doğrusu,nedemek olsa ne olur olmasa ne olur? Orada o kadar insan cayır cayır öldüler, ve siz tutmuşunuz olduğu gibi kalsın. Sivas' ın yüzkarası olmaktan çıkması gerek orası artık,bunun için oranın ne olması gerektiğini zaten ben yazılarında söyledim.Umarım bu konuda diğer Sivaslılarda gereken desteği verecektir. |
[B]Ya ne olacak müze veya çiçekçi veya lokanta olunca sizler bu acı geçmişe silgi çekmek yerine habire üzerine yeni yazılar yazmak peşindesiniz bende o zaman BAŞBAĞLAR katlimanın yapıldığı köyün MÜZE olmasını istiyorum,varmı böyle birşey ya o BAŞBAĞLAR katliamının neden gerçekleştiği ayan ve beyandır bu ateşi harlarsanız bu ateş hepimizi yakar!
En güzeli Sayın bakan gelsin REFERANDUM YAPSIN![/B] |
başbağlara itirazımız yokki banu hanım, onu alevilermi yaptı demek istiyorsun, alevilerde kör bıçakla adam kesilmez, elleri kolları bağlanıp kuyulara, bodrum katlara diri diri insan gömecek sapkın anlayışlar yok, maraş katlimaı, çorum katliamı, sivas 78 katliamı ve yine sivas 93 katliamı için artık bu bir simge konumundadır, bu katliamlara bir dur demek için madımak müze olarak kalsın istiyoruz.
|
-->: LOKANTA ÇİÇEKÇİMİ OLUYOR?
[B]Orası çiçekçi veya müze olunca ne olacak gidenler geri mi gelecek?... Veya bütün müzeleri ziyaret ederek müzeler hakkında çok bilinçli bir toplum(!) olan Türk milleti bu müzeyede büyük ilgi mi gösterecek?... Her gün evine elinde çiçekle giden Türk erkeği (!) büyük ihtiyacı olan bir çiçekçiye daha mı kavuşacak?... Aziz Nesin'i hiç sevmem ama bir lafını bazı zamanlarda çok tutarım bu zaman tam o lafın zamanı kusura bakmayın ama "Türk milleti aptaldır"... Bunu ben demiyorum 2 Temmuzun kahramanı diyor...[/B]
|
Çanakkale şehitliğine her yıl milyonlarca insan niye gidiyor, anıt kabire insanlar niye gidiyor, 100 lerce türbeye insan niye gidiyor, bayram arifesi bayramda milyonlarca insan niye mezarlıklara gidiyor herhalde bir bildikleri, bir görevleri var, madımakda bizim için anlamı bu arkadaşlar,
|
haaaa anlasildi müze yapmayalim cicekci olsun burda yananlarin üstünü bakin cicekle örtük demek icinmi yani bu leke sivasin üstünde kolay kolay kalkmaz
|
artık bu olay unutulmalı zaten bunu sivaslılar yapmadı sivaslıların üzerine kaldı artık bu olayları unutalım ora muze veya çiçekçi olursa yine o olay hatırlanacak en iyisi olduğu gibi kalsın
|
alevilerde bizim canımız ciğerimiz .biz yıllarca birlikte yasadık.o donemde bir oyun yapılması gerekiyodu maalesef zavallı sivasım seçildi.bunu hala sivaslılar yaptı gibi gostermeyelim.bizler birbirimize sahip cıkalım.bunları kullanmak isteyenlere izin vermeyelim.hala ısıtıp ısıtıp onumuze surmeye calısıyolar.
[B][I][FONT="Comic Sans MS"]BİRLİK ZAMANI SİVAS! ! ![/FONT][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:39. |