Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Türk Olmak (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15259)

abuç 11.02.2008 14:37

-->: Türk Olmak

"Türk olmak. Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir" bunu açıklayabilirmisiniz?
Ne Mutlu Türküm Diyene!

abircan 11.02.2008 14:57

--->: Türk Olmak

TÜRK OLMAK DÜNYA COĞRAFYASINDA MAZLUMUN YANINDA OLMAKTIR

altuntas58 11.02.2008 15:17

[QUOTE=abuç;233063]"Türk olmak. Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir" bunu açıklayabilirmisiniz?
Ne Mutlu Türküm Diyene![/QUOTE]

Bu yazdıklarınız ne anlama geliyor lütfen siz acıklayınızda sayenizde bilgi sahibi olalım

KAFKASKAR 11.02.2008 22:42

orhan pamuk var ya türk olmaktan gocunanlar için

KAFKASKAR 11.02.2008 22:44

türk olmak mazlum milletlerin ve öz kardeşleri mazlum türklerinde yanında olmakta var

abuç 12.02.2008 11:22

[QUOTE=altuntas58;233084]Bu yazdıklarınız ne anlama geliyor lütfen siz acıklayınızda sayenizde bilgi sahibi olalım[/QUOTE]

başkalarına sövdürülmesede ,milletine sövmek bana göre hoş bir tabir değil.insanlar meziyetleri ile övünürler demek istedim.milletine sövmek burada meziyet olarakmı kullanılıyor onu öğrenmek istedim.zat-ı alilerinize arz ederim.

altuntas58 12.02.2008 13:56

[QUOTE=abuç;233302]başkalarına sövdürülmesede ,milletine sövmek bana göre hoş bir tabir değil.insanlar meziyetleri ile övünürler demek istedim.milletine sövmek burada meziyet olarakmı kullanılıyor onu öğrenmek istedim.zat-ı alilerinize arz ederim.[/QUOTE]

Sayın abuç belliki siz beni yanlış anladınız ben size lütfen acıklayında bilgi sahibi olalım dedim ama yanlış anlaşıldım benim sizden öğrenmek istediğim kim benim şanlı milletime sövüyor onu anlamak istedim ayrıca yeri gelmişken dünyada hiç kimse benim asıl milletime sövemez sövene bende binlerce kere söverim bazı sivri dilli yazar bozuntularına defalarca mesaj cekerek ağzının payını verdiğimi bilmenizi isterim

sonbahar5803 12.02.2008 14:37

Çok güzel bir paylaşım, çok duygulandım.

tekniker58 12.02.2008 14:38

paylaşım için teşekkürler. fakat ezici olan hainlik yapanlar.sonrada satıp gidenler.ve bu datıp gidenlere tekrar kapıların açılması. örn. bakan şahıs orhan pamuk

KAFKASKAR 24.02.2008 23:30

--->: -->: Türk Olmak

[QUOTE=abuç;233302]başkalarına sövdürülmesede ,milletine sövmek bana göre hoş bir tabir değil.insanlar meziyetleri ile övünürler demek istedim.milletine sövmek burada meziyet olarakmı kullanılıyor onu öğrenmek istedim.zat-ı alilerinize arz ederim.[/QUOTE]

Bu yazıdan milletime kötü bir söz kullanılmamıştır yok ve sövdürmemde
çok düşünürek okursanız anlarsınız yüzeysel okursanınız anlıyamazsınız

rumuzuma bakarsanısınız nasıl bir düşüncede olduğumuda çok anlarsınız

WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:43.