![]() |
-->: --->: -->: --->: YARDIM LÜTFEN.!!!!
[QUOTE=samet yıldız;237310]mustafaya verirsin
ama o kabul etmez :) onun için ben alırım dert etme :)[/QUOTE] Neyse kasasıyla mouse,moniötrü,klavyesi ses sistemi,bana gerisi sana:D |
--->: -->: --->: -->: --->: YARDIM LÜTFEN.!!!!
[QUOTE=sivaslıgenç;237312]Neyse kasasıyla mouse,moniötrü,klavyesi ses sistemi,bana gerisi sana:D[/QUOTE]
2 tane yi alsında bakarız :D yawww hiç yoktan mouse yi bana bırakaydın |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: YARDIM LÜTFEN.!!!!
[QUOTE=samet yıldız;237314]2 tane yi alsında bakarız :D
yawww hiç yoktan mouse yi bana bırakaydın[/QUOTE] Adamı iflaz mı ettireceksin 2 taneyle o birini seçiyim diyo sen iki taneden bahsediyon:D |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YARDIM LÜTFEN.!!!!
[QUOTE=sivaslıgenç;237316]Adamı iflaz mı ettireceksin 2 taneyle o birini seçiyim diyo sen iki taneden bahsediyon:D[/QUOTE]
kara verememiş bende yardımcı oluyum dedim :D |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YARDIM LÜTFEN.!!!!
[QUOTE=samet yıldız;237318]kara verememiş
bende yardımcı oluyum dedim :D[/QUOTE] Çok güzel yardımcı oluyorsun maşallah:D Neyse Samet abimiz bize hanğisini alim diye sormuş biz konuyu nerelere getirdik:)Forumu açınca bize küfür müfür eder sonra:D |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YARDIM LÜTFEN.!!!!
[QUOTE=sivaslıgenç;237319]Çok güzel yardımcı oluyorsun maşallah:D
Neyse Samet abimiz bize hanğisini alim diye sormuş biz konuyu nerelere getirdik:)Forumu açınca bize küfür müfür eder sonra:D[/QUOTE] tamam noktayı koyalım burda haklısn (iki tane alırsa biri benim :D) |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YARDIM LÜTFEN.!!!!
[QUOTE=samet yıldız;237326]tamam noktayı koyalım burda
haklısn (iki tane alırsa biri benim :D)[/QUOTE] (Biride benim artık pipo abi sende bi samsun marka pc alırısın:D) |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YARDIM LÜTFEN.!!!!
[QUOTE=sivaslıgenç;237337](Biride benim artık pipo abi sende bi samsun marka pc alırısın:D)[/QUOTE]
baypipo (yaş yazmadığından nasıl hitap edecem bilmiorum) kusura bakma sana pc kalmadı şansına küs :D |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YARDIM LÜTFEN.!!!!
[QUOTE=samet yıldız;237339]baypipo (yaş yazmadığından nasıl hitap edecem bilmiorum) kusura bakma sana pc kalmadı
şansına küs :D[/QUOTE] Neyse genede abi diyelim bizden küçüksede o bize 10 defa abi çeker ödeşiriz.:DHarbidende sana pc kalmadı.:)Şansına küs. |
--->: YARDIM LÜTFEN.!!!!
[B][I]Valla elimde olsa ihtiyacı olan bütün hemşerilerime alırım ama ben kendime zor güç alabiliyorum malum memlekette bilgisayar fiyatının üçte biri kadar vergisi var.Galiba Casper olanı alacağım ama tam olarak karar veremedim yapmış olduğunuz yoruölar için hepinize telşekkürler.[/I][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:53. |