Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16565)

Kadir58 24.03.2008 18:12

--->: Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ?

Bagislamam

Cunku, ya topluma faydasiz, toplum icin kotu bir insan i yasatirsam?

Aksi halde elbette bagislardim.

arikarinkuchi 25.03.2008 21:34

[QUOTE=Kadir58;247858]Bagislamam

Aksi halde elbette bagislardim.[/QUOTE]

[B]tabii orasıda var
benim içinde öle :)[/B]

sonbahar5803 26.03.2008 15:29

[QUOTE=Kadir58;247858]Bagislamam

Aksi halde elbette bagislardim.[/QUOTE]

[QUOTE=samet yıldız;248131][B]tabii orasıda var
benim içinde öle :)[/B][/QUOTE]

Mesela toplum için faydasız olan şahıs senin çok sevdiğin, kanından birisi olsa onu ölüme mi terkedeceksiniz kurtarabilmek varken?
Allah korusun baban olsa?...

Sonra topluma faydasız, kötü anlayışınızdaki ölçünüz nedir; o da önemli.

Atsan atılmaz, satsan satılmaz dediklerimiz vardır her birimizin hayatında. Allah onlara hayatta kalabilme şansı veriyorsa ben de bu şansta payım olmasından mutluluk duyarım.

Sizce?

Kadir58 26.03.2008 16:01

[QUOTE=sonbahar5803;248282]Mesela toplum için faydasız olan şahıs senin çok sevdiğin, kanından birisi olsa onu ölüme mi terkedeceksiniz kurtarabilmek varken?
Allah korusun baban olsa?...

Sonra topluma faydasız, kötü anlayışınızdaki ölçünüz nedir; o da önemli.

Atsan atılmaz, satsan satılmaz dediklerimiz vardır her birimizin hayatında. Allah onlara hayatta kalabilme şansı veriyorsa ben de bu şansta payım olmasından mutluluk duyarım.

Sizce?[/QUOTE]

Topluma faydasiz derken, akp li milletvekillerini gibilerini, chp li milletvekilleri gibi lerini kast ettim! :)

Tövbe tövbe

Kimin ne oldugu belli degil mi? Bana göre topluma faydasiz olan bir hirsiz, sana göre iyi mi?
NE ölcüsü?

aslansivasli 26.03.2008 16:27

-->: --->: Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ?

[QUOTE=Kadir58;248289]Topluma faydasiz derken, akp li milletvekillerini gibilerini, chp li milletvekilleri gibi lerini kast ettim! :)

Tövbe tövbe

Kimin ne oldugu belli degil mi? Bana göre topluma faydasiz olan bir hirsiz, sana göre iyi mi?
NE ölcüsü?[/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]Hırsız diye onları toplumdan dışlamalı mıyız.Hırsız olabilir,annesinden öyle doğmadı yha onu bu yola iten sebepler vardır. Belki bnde, sende onun yaşadığı ortamda olsaydık o duruma düşebilirdik.Onları dışlamak yerine topluma kazandırmak gerekir.Zaten hep bu yüzden geri kalıyoruzz.

Heee ayrıca bu konuya bile siyaset karışmış yaa bşka nedim.Helal olsun yani.
Topluma faydalı mı değil mi bırakında buna halk karar versin. Belkime topluma faydaları pek dokunmuş değildir ama sonuçta bu onların kötü insan olduğunu göstermez.LÜTFEN BARİ BU KONUYA SİYASETİ KARIŞTIRMAYIN!!

BEN OLSAM BAĞIŞLARDIM. ZATEN 18 İMİN DOLMASINI BEKLİYORUM.18 DOLUNCA HEMEN BAĞIŞLIYCAM [/COLOR][/B]

FatihCan 26.03.2008 17:11

[QUOTE=Kadir58;248289]Topluma faydasiz derken, akp li milletvekillerini gibilerini, chp li milletvekilleri gibi lerini kast ettim! :)

Tövbe tövbe

NE ölcüsü?[/QUOTE]

Yaratılanı seveceksin yaratandan ötürü demiş mevlana....

Bir insanı yaşatan bütün bir insanlığı yaşatmış gibi olur (hadisi şerif)

Bence sen kendi üzerine düşen görevi yap eğer kişi kötü yolda ise bunun cezasını Devlet bu dünyada bu dünyada olmadı Allah ahirette verecektir...

Sivasliim.58 08.04.2008 21:11

bEN kendi Vatanimda oturuyo olsaydim kuskusuz bagislardim,,
fakat Danimarkada oturdugumdan dolayi,,bagislayacak olsam organlarimi, buyuk ihtimalle bir gayri muslim'e hayat verir .. Insan olarak tamam derim bu ise, fakat Allahi yok sayan, onu her firsatta kotulemeye calisan bir insanada hayat vermek istemem..

FatihCan 12.06.2008 16:46

[QUOTE=Sivasliim.58;251985]bEN kendi Vatanimda oturuyo olsaydim kuskusuz bagislardim,,
fakat Danimarkada oturdugumdan dolayi,,bagislayacak olsam organlarimi, buyuk ihtimalle bir gayri muslim'e hayat verir .. Insan olarak tamam derim bu ise, fakat Allahi yok sayan, onu her firsatta kotulemeye calisan bir insanada hayat vermek istemem..[/QUOTE]

keşke herkez sizin kadar duyarlı olabilselerdi.............

umit_koc 12.06.2008 16:52

ben öldükten sonra nasıl bağışlayabilirimki ama yakınlarım ne yaparsa yapsın ben öldükten sonra neyleyim onları ihtiyac sahibi biri çıkarsa versinler

fertelliyim 12.06.2008 17:18

Öldükten sonra hiç kimsenin organları kendisine faydası olmaz Nasılki bağışladın ve birilerine hayat verdin o birileri ve yakınları senin arkandan Allah razı olsun Mekanı Cennet olsun gibi Dualar etti işte o zaman bağış yapan kişiye Ahirette kazanç olacaktır.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:54.