![]() |
--->: -->: BEŞİKTAŞ: 1 FENERBAHÇE: 2
[QUOTE=serrrkan;249225]bunların hepsini ligden men edecen ne demek be chelsea lehine tezahurat ayıp.bazıları çok milliyetçi uşaklar ama içlerinden bazılarıda ermeniden dahada aşağılık![/QUOTE]
biz liwerpoola 8-0 yenilince hakaret eden dalga geçenlere ne demeli laflarına dikkat et sizinkilerin yapdığıda çok ayıp alexe gelen pet şişe bile boşdu |
[QUOTE=kral-ÇARŞI;249302]biz liwerpoola 8-0 yenilince hakaret eden dalga geçenlere ne demeli
laflarına dikkat et sizinkilerin yapdığıda çok ayıp alexe gelen pet şişe bile boşdu[/QUOTE] Pekii gsliler yada fbliler Liverpol maçı öncesinde Liverpoll forması giydirler mi hemde maç öncesinde. Ama kendini bilmez 5-10 kişi elin İngilizinin formasını giymişler. |
[QUOTE=sivaslıgenç;249304]Pekii gsliler yada fbliler Liverpol maçı öncesinde Liverpoll forması giydirler mi hemde maç öncesinde.
Ama kendini bilmez 5-10 kişi elin İngilizinin formasını giymişler.[/QUOTE] orası beni ilgilendirmez şonuçda dalga geçiyonuz |
-->: --->: -->: BEŞİKTAŞ: 1 FENERBAHÇE: 2
[QUOTE=kral-ÇARŞI;249302]biz liwerpoola 8-0 yenilince hakaret eden dalga geçenlere ne demeli
laflarına dikkat et sizinkilerin yapdığıda çok ayıp alexe gelen pet şişe bile boşdu[/QUOTE] gardaş ben fenerbahçeli değilim SİVASSPORLUYUM ama o chelsea formasını giymek ne mertliğe yakışır nede türklüğe ben genel konuşmuyorum dikkat edersen aranızda çok milliyetçi adamlarınızda var ama bazılarıda çok çirkef anlatabiliyomuyum |
[QUOTE=kral-ÇARŞI;249305]orası beni ilgilendirmez şonuçda dalga geçiyonuz[/QUOTE]
Tamam Chelsea forması giymesi seni ilğilendirmiyorsa benide Türkiyeyi rezil ettiğniz 8-0 lık maglubiyet ilğilendirmiyor.İyi dalga geçmişler. |
--->: BEŞİKTAŞ: 1 FENERBAHÇE: 2
ben ona bişi demıyorum kardesım zaten hiç bi futbolcuya yakısmaz ole bı haraket ne bjk lısı ne gs lısı nede fb lısıne yakısır bu hareket bu üç takımın dığer takımlara ornek olması lazımm ördek değil
|
[QUOTE=sivaslıgenç;249308]Tamam Chelsea forması giymesi seni ilğilendirmiyorsa benide Türkiyeyi rezil ettiğniz 8-0 lık maglubiyet ilğilendirmiyor.İyi dalga geçmişler.[/QUOTE]
8 yediysek bile sizin gibi sıfır puanla donmedik avrupadan |
[QUOTE=kral-ÇARŞI;249321]8 yediysek bile sizin gibi sıfır puanla donmedik avrupadan[/QUOTE]
Bizde hiç değilse Avrupada hiç kırılmamış bir rekoru kendi zararımıza kırdırtmadık.(8-0)... |
-->: BEŞİKTAŞ: 1 FENERBAHÇE: 2
pardonda SİZ KİMSİNİZ?:@:@
BEN BİR SİVASLI OLARAK SİZLERİ TANIYAMIYORUM |
--->: -->: --->: -->: BEŞİKTAŞ: 1 FENERBAHÇE: 2
[QUOTE=serrrkan;249306]gardaş ben fenerbahçeli değilim SİVASSPORLUYUM ama o chelsea formasını giymek ne mertliğe yakışır nede türklüğe ben genel konuşmuyorum dikkat edersen aranızda çok milliyetçi adamlarınızda var ama bazılarıda çok çirkef anlatabiliyomuyum[/QUOTE]
kardeşşşşş ben bir psikolog olarak senin şu anda söylediklerini değerlendireyimmi. eğer sen fenerbahçeli değilsen bende insan değilim. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:58. |